Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jauna grāmatu sērija - Veselības sērija, aicina būt labā formā

Lietišķās informācijas dienests piedāvā jaunu grāmatu sēriju - Veselības sērija, kas tiek izdota sadarbībā ar SIA Euroaptieka. Jaunās Veselības sērijas uzdevums ir palīdzēt cilvēkiem labāk izprast konkrētās saslimšanas cēloņus un pasargāt sevi no tās, kā arī vienmēr būt "labā formā"." Pirmā grāmata jaunajā Veselības sērijā ir Diabēts. Kā apturēt otrā tipa cukura diabētu?

Latvijā pašlaik esot reģistrēti aptuveni 60000 diabēta slimnieku un ik gadu šis skaitlis pieaugot par aptuveni 8000. Jāņemot vērā arī tas, ka daudzi cilvēki nezina, ka viņiem ir šī slimība, tāpēc, pēc ekspertu domām, Latvijā, rēķinot uz vienu reģistrētu diabēta slimnieku, varētu būt divi nereģistrēti slimnieki.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Par izdevniecību Lietišķās informācijas dienests

Kā padomdevējs biznesā izdevniecība Lietišķās informācijas dienests vietējā tirgū darbojas jau vairāk nekā 16 gadus. Izdevniecība regulāri informē par jaunumiem LR un ES normatīvajos dokumentos (abonentizdevumi un www.e-likumi.lv), sniedz risinājumus grāmatvedības, finanšu un likumdošanas jautājumos (konsultācijas, grāmatvedības pakalpojumi, semināri, žurnāls Bilance, http://www.bilance.lid.lv/, žurnāls Praktiskais Likumdošanas Ziņnesis ), kā arī izdod biznesa literatūru - uzņēmējdarbībā un karjeras izveidē aktuālus un praktiski pielietojamus pieredzējušu Latvijas un ārvalstu ekspertu padomus.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko