Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Jūras delikatešu festivālā Rīgas šefpavāri pasniegs meistarklases

Svinību ietvaros apmeklētāji varēs piedalīties vīna degustācijās, vērot meistarklases, kurās darbosies pazīstamākie Latvijas šefpavāri - restorāna Vincents vadītājs Mārtiņš Rītiņš, restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Raimonds Zommers, Gastronome šefpavārs Jevgenijs Ponomarjovs, kā arī Latvijas pavāru kluba biedri un konkursa Latvijas gada pavārs 2012 godalgoto vietu ieguvēji.
Ar krāšņu Jūras delikatešu festivālu no 23. līdz 24.novembrim interjera un delikatešu centrs mc 2 atzīmēs desmit gadu jubileju.

Par muzikālo noformējumu svētkos rūpēsies City Jazz Youth Band.

Produktu gatavošanas meistarklases J.Ponomarjovs un pavāri no Latvijas Pavāru

Kluba vadīs piektdien un sestdien no plkst.12.00 – 17.00. M.Rītiņš pavārklasēs piedalīsies sestdien.

Svētku programmā paredzētas arī īpašas vakariņas – 23.novembrī vakara viesis restorāna Ostas skati šefpavārs Ingmārs Ladigs viesu acu priekšā gatavos aperitīvu un jūras velšu uzkodas, bet Gastronome šefpavārs pasniegs maltīti, kas gatavota Madagaskaras garnelēm, haizivs, mēness zivs.

24. novembrī restorāna 36.līnija šefpavārs un īpašnieks Lauris Aleksejevs viesu acu priekšā gatavos aperitīvu un jūras velšu uzkodas un Gastronome šefpavārs viesus izklaidēs ar ēdieniem, kas pagatavoti no Argentīnas garnelēm, Razor gliemenēm, astoņkājiem, rajas spārniem.

Svētku ietvaros interesenti varēs iegādāties 20 dažādu austeru šķirnes no Francijas senākajām austeru audzētavām. Vēžveidīgo bārā tiks pasniegti Kanādas omāri, labākās pasaules garneles un vēži. Būs pieejama neredzēti plaša svaigu jūras velšu izvēle – eksotiskās papagaiļzivs, 50 kg liela mēness zivs un dzīvi omāri. Molusku bārā būs iespējams nobaudīt un iegādāties zilās mīdijas, gliemenes - Razor, Bulots,

Bigorneaux.

Savukārt mc² interjera daļā apmeklētāji varēs ielūkoties 12 unikālās vannasistabās, kuru tapšanā piedalījušies19 Latvijas labākie un pieprasītākie interjera un dizaina meistari, kas iedvesmu jaunās ekspozīcijas radīšanai smēlušies Itālijā un Vācijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko