Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kā uzvesties aklajā randiņā

Tirdzniecības centra _Mols apmeklētāju aptaujā nosk_aidroti un apkopoti interesantākie ieteikumi - ko ņemt vērā aklajā randiņā:

Aklie randiņi nav muļķīgi. Īpaši jau tāpēc, ka tiem, kuri strādā pilnu darba slodzi, ir gandrīz neiespējami nejauši satikt savu potenciālo partneri. Lielākā daļa precēto pāru atzīst, ka viņus kāds ir iepazīstinājis, nevis viņi satikušies gluži nejauši.

Teikt taisnību un būt tādam, kāds esi, ir svarīgs nosacījums, jo otrajai pusītei tu iepatiksies tieši tāpēc. Ja sākumā nebūsi stāstījis patiesību par sevi, tad, veidojoties attiecībām, tas agri vai vēlu var nākt atklātībā.

Esi labs klausītājs. Otram cilvēkam ir svarīgi sajust, ka tevi interesē viņa stāstītais. Tas noderēs arī turpmākajām tikšanās reizēm.

Uzturi vieglu un neformālu sarunu. Tev nav jāatklāj savas dzīves noslēpumi vai jāapspriež nopietnas tēmas ar cilvēku, kuru nepazīsti un pat neesi drošs, vai kādreiz vēl sastapsi.

Randiņā izvairies no iepriekšējo attiecību pieredzes apspriešanas, it īpaši nesaki neko sliktu par savu iepriekšējo partneri, jo tas neko labu neliecinās arī par tevi pašu.

Ja esi kautrīgs, kurš ne vienmēr var atrast sarunu tēmu ar svešinieku, jau iepriekš padomā par tām lietām un tēmām, ko tu vēlētos apspriest vai uzzināt par otru cilvēku. Kā arī apdomā interesantas lietas par sevi, ko pastāstīt otram, lai parādītu sevi no labākās un interesantākās puses.

Uzdod jautājumus par otra cilvēka vērtībām, saviļņojošākajiem sasniegumiem, lietām, ko otrs apbrīno u.c. Šie jautājumi palīdzēs izprast otra domas un kalpos kā pamats turpmāko sarunu veidošanai.

Izsaki kādu komplimentu, jo tie patīk visiem. Tā tu ne tikai "izkausēsi ledu", bet arī ievirzīsi turpmāko sarunu pozitīvā gaisotnē.

Nekad "aklo randiņu", kas nav izdevies, kā plānots, neuztver kā neveiksmi. Pat ja jums neveidosies turpmākas romantiskas attiecības, tu vari iegūt labu paziņu vai draugu.

    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Interesanti

    Vairāk Interesanti


    Receptes

    Vairāk Receptes


    Dzīvnieki

    Vairāk Dzīvnieki


    Notikumi

    Vairāk Notikumi


    Cits

    Vairāk Cits


    Tehnoloģijas

    Vairāk Tehnoloģijas


    Zirnis joko

    Vairāk Zirnis joko