Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Kādēļ sev nepatīkam fotogrāfijās?

Gana bieži dzirdēts sakām, ka sievietes jau nu gan fotogrāfijas neizskatās labi. Pieņemot, ka tā nav vien koķetērija, modeļu skolas vadītāja Zanda Krancmane portālam sieviesuklubs.lv uzskaita biežākos faktorus, kas ietekmē to, kādēļ mums nepatīk, kā izskatāmies bildēs, un kas nepieciešams, lai sev patiktu.

„Viens no iemesliem, kādēļ mums šķiet, ka fotogrāfijās neizskatāmies pietiekami labi, ir mūsu prātos nogulsnējušies stereotipi par to, kāda ir ideālā sieviete, kuru visi vēlas redzēt. Tomēr te jāatceras, ka mēs katra esam citādāka, unikāla, un tas patiesībā ir brīnišķīgi,” pārliecināta Zanda Krancmane.

Kā otru faktoru, no kā atkarīgs, vai mūs apmierina tas, kā izskatāmies fotogrāfijā, modeļu skolas vadītāja min mērķi, kādēļ bilde tapusi!

„Piemēram, ja esot Parīzē, nofotografējamies pie Eifeļa torņa, mums arī var nešķist tik būtiski tas, ka pēc vairāku stundu ilga brauciena autobusā fotogrāfijā neizskatāmies tik pievilcīgas.

Savukārt, ja fotogrāfija tapusi kādā svētku brīdī, piemēram, izlaidumā, dzimšanas dienā vai kāzās, kad esam sapostas, mūs rūp, lai arī bildēs mēs izskatītos tikpat glīti, cik dzīvē.

Šajā situācijā būtiskas ir iemaņas, kas mums fotogrāfijā ļaus izskatīties labi pat tad, ja fotogrāfs nav profesionālis,” stāsta Zanda Krancmane.

Kas jāievēro, lai bilde izdotos?
Viens no būtiskiem faktoriem, no kā atkarīgs tas, vai fotogrāfija izdosies, ir poza, kuru esam ieņēmušas, un rakurss, kurā veikts fotouzņēmums.

Tomēr pēc modeļu skolas vadītājas teiktā, vēl būtiskāka par to ir mūsu iekšējā attieksme, motivācija un starojums, ko iespējams redzēt mūsu acīs!

„Ir tikai dažas dzīves situācijas, kad pie tā īpaši varam nepiedomāt, un tās ir, tā saucamās, laimīgās dzīves situācijas, piemēram, kāzas.

Nudien, neesmu redzējusi nevienu fotogrāfiju ar neglītu līgavu, jo sievietes starojums šajā sevišķajā dienā ir tik īpašs, ka jebkura fotogrāfija, kurā viņa redzama, ir ģeniāla,” pārliecināta Zanda Krancmane.

Tomēr modeļu skolas vadītāja atklāj, ka jebkuru sievieti un jebkurā situācijā iespējams nofotografēt tā, lai viņa izskatītos maksimāli skaista, un tā pamatā ir viņas pašas zināšanas un iemaņas!

„Tad, ja laiks ir ierobežots, un nepieciešams tikt pie kvalitatīvas, glītas bildes, ļoti būtiski zināt, ko pašai sievietei nepieciešams darīt, lai bilde izdotos pietiekami laba, neatkarīgi no fotogrāfa profesionalitātes!

Tieši par šīm prasmēm stāstīšu arī savā rītdienas nodarbībā. Tā būs ne tikai teorētiska, bet arī praktiska, un katrai sievietei nodarbības laikā būs iespēja pozēt fotokameras priekšā.

Vislabāk ir mācīties no svešām kļūdām, tādēļ gaidāmais seminārs ir lieliska iespēja ne tikai pašai izmēģināt to, kā pareizi pozēt, bet arī noraugoties no malas citās nodarbības dalībniecēs, mācīties no viņu kļūdām,” tā Zanda Krancmane.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko