Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Keitiju Holmsu vajājot scientoloģijas piekritēji

Pēc tam, kad ziņa par šķiršanos no aktiera Toma Krūza nonākusi atklātībā, aktrisi Keitiju Holmsu sākuši vajāt scientologi, ziņo slavenību portāls TMZ. Proti, K.Holmsa esot pārliecināta, ka scientologi viņu uzskatot par draudu, tāpēc norīkojuši viņai asti – cilvēku komandu, kas divās automašīnās nepārtraukti sekojot viņas gaitām.

Jau ziņots, K.Holmsa pagājušajā ceturtdienā iesniedza prasību tiesā šķirt viņas un aktiera T.Krūza piecus gadus ilgušo laulību. Ironisks ir fakts, ka aktrise pie šāda lēmuma nonākusi piecas dienas pirms T.Krūza 50.dzimšanas dienas. 33 gadus vecā aktrise pieprasījusi arī viņai piešķirt sešgadīgās meitas Suri aprūpes tiesības.

Kā zināms, scientoloģijai K.Holmsa pievērsusies tikai sava vīra – Holivudas aktiera Toma Krūza ietekmē, kurš ir aktīvs šīs reliģijas atbalstītājs. Taču atšķirības reliģiskajos uzskatos, kā vēsta ārzemju mediji, esot bijis viens no viņu laulības nesaskaņu iemesliem.

K.Holmsas paziņas medijiem pavēstījuši, ka, pieaugot K.Holmsas un T.Krūza nesaskaņām, K.Holmsai sākuši sekot scientoloģijas piekritēji. Aktrises uzmanītājus vairākkārtīgi iemūžinājuši arī paparaci, informē TMZ.

Ceturtdienas rītā aktrise esot arī izvākusies no Ņujorkas dzīvokļa, kurā viņa mitinājusies kopā ar T.Krūzu, lai pārceltos uz citu mājvietu turpat pilsētā, vēsta izdevums People. Aktrises jaunā mājokļa mēneša īre maksājot vidēji 10 000 – 12 000 ASV dolārus. Aktrise jauno mājvietu izvēlējusies bijušās dzīvesvietas tuvumā, lai Suri varētu turpināt apmeklēt vingrošanas stundas.

Kā zināms, ASV scientoloģiju 1954.gadā izveidoja filozofs Lafaiets Ronalds Habards, cieši sasaistot reliģisko filozofisko mācību ar vienu no psihoterapijas veidiem – dianētiku. Lai arī 20 gadus vēlāk scientoloģija tika atzīta par reliģiju, pasaulē tā kļuvusi par vienu no vispretrunīgāk vērtētājām reliģiskajām kustībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko