Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Kristaps Ceplis: Tur, kur pat ķēniņš ar kājām iet

Kā jau iepriekšējā ierakstā minēju, nedēļas nogalē tika sakārtotas un noizolētas visas ūdensvada, kanalizācijas un apkures caurules vannasistabā un tualetē, lai varētu sākties grīdas betonēšana un vēlāk arī flīzēšana.

Mana sapratne par grīdas betonēšanu izrādījās gaužām nekāda, pieļauju, ka citiem tā ir daudz ievērojamāka, tomēr piedāvāju lasītājiem aplūkot bildēs, kā izskatās betonēšanai sagatavota grīda vannasistabā.

Tātad, bez parastās hidroizolācijas meistari ieklāja arī īpašu putaplasta siltinājumu, kas darbošoties arī kā amortizators, jo "betons mēdzot staigāt", kā arī izklāja metāla armatūru (es muļķis domāju, ka tur vienkārši ielies betonu un pa virsu liks flīzes). Pirms grīda tiek betonēta vēl plānots ielikt sildkabeli, lai nodrošinātu grīdas apsildi. Tieši tādas pašas manipulācijas notiek arī tualetē.

Pašā pēdējā mirklī atcerējāmies par ieceri iebūvēt dvieļu žāvētāju, tāpēc nācās nedaudz pārbūvēt siltā ūdens pievadu, nodrošinot, ka tiek mests papildu loks uz dvieļu žāvētāju.

Ceru, ka nākamnedēļ sāksies flīzēšana un vannasistaba ar tualeti iegūs jaunu nokrāsu. Vispār flīžu meklēšana arī bija viena ķēpīga padarīšana, bet nu beigās piegāju šim jautājumam piezemēti un nekādas ciku cakas neveidošu. Galvenais lai šīs telpas ir tīras un siltas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko