Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Lady Gaga konsultēs depresijas māktos pusaudžus

Lady Gaga nolēmusi pievērsties depresijas un garīgu slimību mākto pusaudžu konsultēšanai. Pirms katras popdīvas uzstāšanās koncerttūres Born This Way ietvaros padomu īpašajā BornBrave autobusā varēs saņemt ikviens skumju mākts jaunietis, pavēstījusi dziedātāja.

BornBrave autobusā būs pieejamas profesionālas privātkonsultācijas vai grupu sarunas par garīgo veselību, depresiju, vardarbību skolā, skolu un draugiem. Lai notiekošo padarītu par jauku piedzīvojumu, tur būs arī ēdiens un spēles, klātesošajiem arī muzicēs DJ White Shadow un DJ Lady Starlight, paziņojusi Lady Gaga.

„BornBrave autobuss ir vieta, kur garīgā veselība + depresija tiek ņemtas vērā nopietni un bez aizspriedumiem, palīdzība bez maksas ir pieejama visiem. Es jūtu, ka daudzi bērni nemeklē palīdzību, jo darīt to kaunējas,“ dziedātāju citē izdevums Los Angeles Times, norādot, ka dziedātājai talkā nākšot arī viņas mamma Sintija Germanota, kas ir fonda Born This Way līdzdibinātāja.

Konsultācijas būs pieejamas Kanādas un ASV koncertu apmeklētājiem.

Jāpiebilst, ka dziedātāja līdz šim saņēmusi pārmetumus par vienu no savām jaunākajām dziesmām Lady Die, kurā apdzied princeses Diānas bojāeju un domas par pašnāvību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko