Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvija ir gatava šogad uzņemt Vācijas tūristus

Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) organizē Latvijas dalību vienā no lielākajiem un nozīmīgākajiem tūrisma gadatirgiem Eiropā – ITB 2009, kas norisinās Vācijas pilsētā Berlīnē laikā no 11. līdz 15.martam. TAVA direktors Uldis Vītoliņš uzsver, ka "tūrisma gadatirgus Vācijā ITB 2009 ir viens no vislielākajiem un nozīmīgākajiem tūrisma gadatirgiem, un daudziem tūrisma nozares dalībniekiem tas ir gaidīts notikums.

Tūrisma gadatirgū Latvija sevi pasniegs caur Baltijas prizmu. Visas trīs Baltijas valstis sadarbojoties, savu tūrisma piedāvājumu prezentēs vienā kopīgā – Baltijas stendā. Tūrisma profesionāļi atzīst, ka Baltija kā ceļojuma galamērķis ir ļoti svarīgs un pievilcīgs Vācijas tirgum". Baltijas kopīgajā stendā kopīgi ar TAVA piedalās sekojoši Latvijas tūrisma nozares dalībnieki – lidosta _Rīga_, Kurzemes tūrisma asociācija, viesnīca Domina INN Riga, viesnīca _Avalon_, viesnīca _Islande_, _Con-ex Latvia Tours Group_, Vanilla Travel, _Baltic Travel Group._ __

TAVA vērš uzmanību, ka Vācija ir viens no augsti prioritārajiem mērķa tirgiem, popularizējot Latviju kā ceļojuma galamērķi, tāpēc savās mārketinga aktivitātes šogad paredz populāru Vācijas mediju vizītes. Kā arī Berlīnē darbojas Baltijas tūrisma informācijas birojs (BTIB).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko