Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Latvijas interjera dizaina zīmoli veiksmīgi startē Japānā

Deviņi interjera dizaina zīmoli no Latvijas - Majas Deko, 3 Wind Knots, Munio Candela, Dizaina Elementi, Orgamint, Purpurs, HUGU, Anno Domini, Foldlife,- piedalās starptautiskajā izstādē Interior Life Style Tokyo 2011 Tokijā, Japānā. Aptuveni 300-500 potenciālie sadarbības partneri, tai skaitā lielie tirdzniecības uzņēmumu un lielveikalu pārstāvji ir izradījuši interesi turpmāk sadarboties ar Latvijas zīmoliem.

Pēc izstādes apmeklētāju vārdiem, Latvijas stenda koncepts un produktu dizains, krāsu gamma un materiāli ir ļoti tuvu Japāņu gaumei. Papīra dizaina zīmolu Purpurs izstādes organizētāji izvirzīja kā vienu no 4 interesantākiem zīmoliem izstāde."Ir gandarījums par interesi no lielajiem tirdzniecības centriem un iespējamo sadarbību nākotnē. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras piedāvātā iespēja piedalīties valsts kopstendā ir neatsverams ieguvums gan katram uzņēmumam individuāli, gan arī valsts tēlam kopumā," norāda SIA "3 Wind Knots" direktore Sigita Trukšāne.Specializētā Latvijas preču veikala Riga Collection vadītājs Japānā Johiro Kavašima, kurš izstādē pārstāvēja zīmolus Dizaina Elementi, Orgamint un Purpurs atzīmēja, ka Latvijas dalība izstādē ir ļoti laba iespēja veicināt Latvijas produktu eksportu Japānā.

Izstāde norisinājās no 1.jūnija līdz 3.jūnijam Tokijā, Japānā. Latvijas nacionālais stends šajā izstādē tiks organizēts arī 2012. un 2013. gadā, nodrošinot Latvijas ražotājiem iespēju izveidot jaunus kontaktus ar potenciāliem sadarbības partneriem Japānā un citās Āzijas valstīs.

Latvijas nacionālo stendu ar kopējo platību 54 kv.m. organizēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta "Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas" ietvaros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko