Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Marija Naumova iecelta par goda čigānieti

Dziedātāja Marija Naumova savas koncertsērijas Romani Rat (Čigānu nakts) noslēgumā iecelta par goda čigānieti, pastāstīja viņas sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Svētdien, 9.martā, Rīgā uz Dailes teātra skatuves dziedātāju čigānu kārtā iecēla Starptautiskās Romu apvienības augstākais komisārs Normunds Rudevičs, pasniedzot viņai īpašu goda lentu un novēlot turpmākus panākumus radošajā dzīvē.

"Esmu patiesi laimīga. Paldies visiem, kas atbalstīja koncertizrādi, paldies komandai, kas palīdzēja radīt šo īpašo programmu, paldies manai ģimenei un liels paldies visiem, kas atnāca uz Romani Rat! Dziedāšana un dejošana ir tas, kas mūs padara laimīgus," teic Marija Naumova.

Koncertprogramma Romani Rat izrādīta piecās pilsētās - Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī, Ogrē un Rīgā. Ar koncertu Marija Naumova atzīmēja savas radošās darbības divdesmitgadi, bija dzirdama dažādu kultūru iespaidā tapusi romu tautas mūzika un piedalījās mūziķi no piecām valstīm. Vizuālo pavadījumu Naumova Nkoncertizrādēm sadarbībā ar režisoru Oļegu Šapošņikovu un scenogrāfi Daci Sloku radīja video mākslinieks Artis Dzērve.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko