Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Midltone Mistikas salā nofotografēta mazītiņā bikini

Prinča Viljama sieva Ketrīna, atpūšoties Karību jūras salās, iemūžināta pastaigājoties pa pludmali mazītiņā bikini, kas atsedz viņas briestošo vidukli. Paparaci šobrīd cenšoties pārdot grāfienes fotogrāfijas ASV un Eiropas izdevumiem par vismaz 380 tūkstošiem dolāru, jo britu prese atteikusies publicēt šīs bildes, ziņo izdevums Sunday People.

Uz Mistikas salu Karību jūrā princis Viljams savu sievu atvedis kopā ar viņas ģimenes locekļiem – māsu Pippu un vecākiem. Jāpiebilst, ka šāds ceļojums kļuvis iespējams tikai tāpēc, ka grāfienes veselības stāvoklis pēdējā mēneša laikā krietni uzlabojies. Līdz šim Ketrīna sirgusi ar smagu grūtniecības toksikozi.

Lai arī Mistikas sala pieder privātpersonām un kā luksusa kūrorts tiek rūpīgi sargāta no nevēlamiem viesiem, jo atpūtnieki par nedēļas ilgu laiskošanos tirkīzzilas jūras malā greznās villās maksājot vismaz 19 000 dolāru, kūrorta saimnieki šoreiz nav spējuši pasargāt princi Viljamu un Ketrīnu no paparaci uzbāzības. Tiek ziņots, ka grāfieni ziņas par fotogrāfijām esot ārkārtīgi satriekušas. „Tāda neveiksme. Viņiem vispār nav nekādas privātās dzīves,“ notikušo presei komenējis viens no karaļnama pārstāvjiem.

Iemūžinātajās bildēs esot uzskatāmi redzams grāfienes briestošais viduklis, turklāt fotogrāfijās peldkostīmā iemūžināta arī Ketrīnas māsa Pippa.

Kā zināms, vēl tikai pērn Ketrīna un princis Viljams nokļuva skandāla epicentrā, kad, baudot brīvdienas privātīpašumā Francijā, paparaci iemūžināja grāfieni puskailu atpūšamies pie baseina. Lai arī lielākā daļa britu izdevumu atteicās publicēt Ketrīnas kailfoto, novērtējot šādu fotogrāfiju iemūžināšanu par rupju iejaukšanos karaļnama pāra privātajā dzīvē, bildes publicēja vairāki Eiropas izdevumi. Francijas izdevumu Closer, kas pirmais publicēja kailfotogrāfijas, britu karaļnams iesūdzēja tiesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko