Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Mis Latvija 2010 uzvarējusi skaistumkonkursā Peru

Titula Mis Latvija 2010 ieguvēja Alise Miškovska guvusi uzvaru Peru notikušajā konkursā Miss Model Intercontinental 2012, aģentūru LETA informēja aģentūras Mis Latvija pārstāve.

Konkursā tika pārstāvētas visas Ziemeļamerikas un Latīņamerikas valstis. Lai arī no Eiropas konkursam bija pieteikušās dalībnieces no Francijas un Slovēnijas, Latvija beigās izrādījās vienīgā Eiropas valsts, kas tika pārstāvēta šajā konkursā.

Pusfinālā piedalījās 30 dalībnieces no kurām finālā tika deviņas. Uzvarot konkursā Miss Model Intercontinental 2012, Miškovska aiz sevis otrajā vietā atstāja dalībnieci no Brazīlijas, bet trešajā vietā - no Ekvadoras.

Miškovska bez uzvaras ieguvusi arī Top Model Sympathy apbalvojumu. Talantu pārbaudījumā Latvijas dalībniece dejoja etīdi no baleta Gulbju ezers, uzvedumu veidojot modernā versijā, bet intervijā ar žūriju Miškovska ieguva visaugstāko punktu skaitu.

Savukārt Mister Model Intercontinental 2012 uzvaru guvis dalībnieks no Brazīlijas, otrajā vietā atstājot aiz sevis dalībniekus no ASV, trešajā - no Kolumbijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko