Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Modes mākslinieks Dāvids prezentēs jauno rudens/ziemas kolekciju

Šo ceturtdien 15. decembrī  Galerija Rīga 3. stāvā veikalā VIVE MARIA modes makslinieks Dāvids prezentēs jaunāko radošo veikumu – rudens/ziemas apģērbu kolekciju sievietēm Honey & Davids 2011.

Honey & Davids 2011 ir Latvijā rožots sieviešu apģērbu zīmols, kas tapis Dāvidam sadarbojoties ar zīmola HONEY komandu. Kolekcija ir lielisks piemērs Latvijas modes sabiedrībai, kā modes mākslinieki var sekmīgi izveidot valkājamās modes līniju sadrbībā ar Latvijas veikalu un ražotņu parstāvjiem. Kolekcijā izstrādāti īpaši dizaini kleitām, blūzēm, svārkiem, biksēm, mēteļiem no augstvērtīgiem itāļu audumiem par pircējiem draudzīgām cenām.

Atšķirībā no citiem pazīstamiem zīmoliem, Honey & Davids sadarbojas ar itāļu audumu ražotāju kompāniju, kas ražo audumus nelielos daudzumos un kas tiek rūpīgi atlasīti vadoties pēc jaunākajām modes tendencēm. Kolekcijā galvenokārt apģērbi no dabīgiem audumiem – zīds, vilna, kokvilna.

Garās zīda vakarkleitas veidotas no ekskluzīviem audumiem mazos daudzumos, kas vienmēr izcels valkātājas identitāti, kā arī nodrošinās, ka kolekcija nav masveida produkts, bet tiek apzināti ražota limitētos daudzumos. Visi modeļi veidoti un ražoti tā, lai izceltu to valkātājas sievišķību un neatkarību.

Lai iepazīstinātu ar jauno kolekciju, Dāvids aicina savas modes sekotājas šo ceturtdien, laikā no 13.00-15.00 doties uz VIVE MARIA veikalu, kur sniegs stila konsultācijas, pastāstīs par jaunākajām tendencēm, kā arī par kolekcijas tapšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko