Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nākamā filma par Džeimsu Bondu iznāks pēc trim gadiem

Jauna filma par slepenā aģenta Džeimsa Bonda dēkām dienasgaismu ieraudzīšot pēc trim gadiem, sola filmu studijas MGM pārstāvji. Filmas veidotāji drīzumā plāno arī atklāt tā režisora vārdu, kurš ķersies pie jaunās franšīzes daļas veidošanas, vēsta aģentūra Reuters.

Jaunā filma par Džeimsu Bondu būs jau 24.kinolente pēc kārtas, kurā attēloti britu slepenā dienesta aģenta Džeimsa Bonda jeb 007 piedzīvojumi. „Mēs šobrīd strādājam pie scenārija un sadarbības partneriem. Ceram, ka pēc trīs gadiem tā (filma - red.) tiks izdota,“ MGM pārstāvja Gerija Barberas teikto citē aģentūra Reuters.

Lai arī studijas pārstāvji neatklāj, kuri aktieri piedalīsies nākamajā filmā, ir zināms, ka pēdējais Džeimsa Bonda lomas atveidotājs - Daniels Kreigs - ir parakstījis līgumu, saskaņā ar kuru viņam jāpiedalās vēl vismaz divās bondiādes filmās.

Kā zināms, jaunākā franšīzes daļa – Operācija Skyfall – tās veidotājiem nopelnīja vairāk kā 1,1 miljardu ASV dolāru (590 miljonus latu). Šīs filmas režisors Sems Mendess gan atteicās no jaunās kinolentes filmēšanas, paziņojot, ka veltīs visu uzmanību saviem projektiem teātrī - Roalda Dāla stāsta Čārlijs un šokolādes fabrika uzvedumam un citiem.

"Nepieņemt Maikla Vilsona un Barbaras Brokoli dāsno piedāvājumu kļūt par nākamās Bonda filmas režisoru - tas bija ļoti grūts lēmums," S.Mendess iepriekš sacīja intervijā portālam EmpireOnline.com. "Operācija Skyfall bija viens no labākajiem piedzīvojumiem manā karjerā, taču man vēl ir teātris un citas saistības, tai skaitā Čārlijs un šokolādes fabrika un Karalis Līrs, kam nākamajā gadā būs vajadzīga visa mana uzmanība."

Filma Operācija Skyfall tapa filmu studiju MGM un Sony Corp’s paspārnē. MGM otrdien paziņoja, ka, pateicoties tās jaunākajām filmām – Operācija Skyfall un Hobits: negaidīts ceļojums (The Hobbit: An Unexpected Journey), studijas ienākumi pērnā gada laikā trīskāršojušies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko