Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nosaukti Latvijas labākie vīnziņi

Noslēdzoties ceturtajam Latvijas vīnziņu jeb sommeljēru konkursam par labākajie vīnziņiem šogad nominēti: Raimonds Tomsons, Jānis Kaļķis, Aleksejs Tatarinovs un Irina Sjomočkina. Vīnziņu konkursa uzvarētājs Raimonds Tomsons ieguva tiesības pārstāvēt Latviju starptautiskās vīnziņu sacensībās – Baltijas, Eiropas un pasaules mērogā sacensībās Čīlē. Latvijas Vīnziņu asociācija savam labākajam sommeljēram kā balvu dāvāja bezmaksas ceļojumu uz Luāras vīna reģionu Francijā.

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgā "Maritim" viesnīcā norisinājās ceturtais Latvijas labāko vīnziņu konkurss, kurā piedalījās 13 Latvijas vīnziņi, kas divās sacensību dienās apliecināja gan savas teorētiskās zināšanas par dzērieniem un to lietošanas kultūru, gan demontrēja savu prasmi vīna atpazīšanā, pasniegšanā un piedāvājumu veidošanā kopā ar dažādiem ēdieniem. 

Labāko vīnziņu sniegumu vērtēja žūrija Latvijas Vīnziņu Asociācijas prezidenta Romana Komara vadībā, piedaloties arī Igaunijas pārstāvim Rein Kasela, SIA "LIVIKO" pārstāvim I.Dobrovoļskis, kā arī Latvijas Vīnziņu asociācijas biedri. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko