Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Piesakies „Tievēšanas maratonam” un ziedo labdarībai

Jau trešo gadu, tuvojoties pavasarim, Noslepums.lv, turpinot iesākto tradīciju, izsludina pieteikšanos labdarības "Tievēšanas maratonā" 2010!Labdarības "Tievēšanas maratona" ideja paliek nemainīga: katrs nomestais kilograms un centimetrs tiek konvertēts latu sistēmā. Šogad ziedojumi tiek vākti reto slimību biedrības fondam "Caladrius" bērnu ārstēšanai un nepieciešamo medikamentu iegādei.

Tiem, kuri ir gatavi pārvērst savus liekos kilogramus un centimetrus latos, aicinām piedalīties draudzīgā, aizraujošā un atraktīvā tievēšanas procesā! Pieteikšanās mājas lapā www.noslepums.lv jau no 1. marta.Dalībniekiem visu maratona laiku būs iespēja saņemt klātienes konsultācijas pie viena no vadošajiem sporta un diētiskā uztura speciālistiem Latvijā – Jefima Ginzburga, savu atbalstu sniegs ārste-psihoterapeite Guntra Zariņa. Dalībniekus konsultēs un atbalstīs Noslepums.lv uztura speciāliste Anna Nikolajeva un fitnesa speciāliste Lelde Šīre. "Tievēšanas maratona" noslēguma ceremonijā apbalvos ne vien uzvarētājus, bet arī atraktīvākos un centīgākos dalībniekus.

Iepriekšējos gados maratonā piedalījušies vairāk kā 300 dalībnieki no visas Latvijas, kopumā zaudējot vairāk kā 950 centimetrus vidukļa apkārtmēra un vairāk kā 830 kilogramus liekā svara.
Vairāk par "Tievēšanas maratonu" mājas lapā www.noslepums.lv/maratons.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko