Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Reperi Kanje Vestu pieķer ar nolaistām biksēm

Pasaulslavenais hiphopa mākslinieks Kanje Vests, pavadot vakaru kopā ar realitātes šova slavenību Kimu Kardašianu, nofotografēts ar nolaistām biksēm. Kāpjot ārā no taksometra, pēc vakariņām vienā no Ņujorkas restorāniem, repera ādas bikses noslīdējušas zemāk par jostas vietu.

Kā liecina fotogrāfija, reperi notikušais neesot uztraucis nemaz, lai arī, kā tiek mēļots un liecina fotogrāfija, viņš satiekoties ar izslavēto modes dāmu Kimu.

Fotogrāfija daudzos medijos izraisījusi virkni jautājumu, ļaujot izdarīt pieņēmumus, ka baumas par slavenā pāra romantiskajām attiecībām, visticamāk, esot veiksmīgs sabiedrisko attiecību gājiens.

Kā zināms, K.Vests un K.Kardašiana nesen no medijiem saņēmuši sīvu kritiku – realitātes šova zvaigzne par, iespējams, fiktīvajām laulībām ar Krisu Hamfriju, kas ilga vien 72 dienas, savukārt dziedātājs – par slikto uzvedību MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā. K.Vesta un K.Kardašianas romantiskās attiecības palīdzot saglābt abu slavu un pārdot vairāk abu slavenību reklamēto preču, norāda portāls news.com.au.

Jāpiebilst, gan K.Vests ir radījis vairākas modes apģērbu kolekcijas, gan K.Kardašiana kopā ar māsām ir izveidojusi vairākas apģērba līnijas. K.Kardašiana arī reklamē vairākus skaistumkopšanas piederumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko