Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Reperim Snoop Dogg liedz apmeklēt Norvēģiju

Norvēģijas varasiestādes noteikušas aizliegumu pazīstamajam reperim _Snoop Dogg apmeklēt valsti divu gadu garumā, ziņo ārzemju prese. Aizliegums ticis noteikts pēc tam, kad pagājušajā mēnesī, ierodoties uz Norvēģijā rīkoto festivālu Hove_, mūziķis valstī ievedis aptuveni astoņus gramus marihuānas.

Reperis ticis aizturēts lidostā ceļā uz Hove festivālu, kurā viņam bija jāuzstājas kopā ar tādām zvaigznēm kā Lana Del Reja un Skrillex. Muitnieki, atklājot viņa bagāžā narkotikas, tās konfiscēja un lika mūziķim samaksāt soda naudu. Muitnieki arī atklāja, ka reperis Norvēģijā ievedis lielu skaidras naudas summu, kas pārsniedz atļautos apmērus.Kā vēlāk atzinušies muitas darbinieki, Snoop Dogg esot bijis ārkārtīgi laipns un viņi nenojauta, ar ko viņiem darīšana, līdz reperis parādījis savu pasi, ziņo izdevums.Mūziķis Hove festivālā ieradies ar piecu stundu novēlošanos, taču presei noliedzis, ka aizkavējies lidostas incidenta dēļ.

Kā atzinis repera advokāts, Snoop Dogg neplāno iesniegt apelācijas sūdzību, jo viņš “varot sadzīvot ar šo lēmumu”, vēsta portāls wenn.com.

Jāpiebilst, ka šī nav pirmā reize, kad reperis aizturēts par marihuānas glabāšanu – pēdējā saķeršanās ar tiesībsargiem viņam bijusi Teksasas štatā janvārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko