Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Restorāna pagalms pārvērties Klondaikas Tingel Tangel tirdziņā

Ar jaukām 30.gadu pasaules  Ziemassvētku mūzikas kompozīcijām un dažādām atraktivitātēm, kā arī ar īpaši sagatavotiem gardumiem, atbilstoši decembra mēnesim, apmeklētājiem tiks radīta omulīga Ziemassvētku noskaņa. Meksikāņu šefpavārs Havjērs pagalmā gatavos  kraukšķīgākās "Tangel"  pankūkas un citādus tradicionālus ziemas  perioda gardumus, kurus varēs baudīt ar karstu kakao vai karstvīnu, par ļoti pievilcīgām cenām.  
Šogad decembra mēnesī pirmo reizi Klondaikas Tex - Mex restorāns  Rīgā, Dzirnavu ielā 59  būs pārvērties līdz nepazīšanai. Jau pazīstamais un iecienītais Dzirnavu ielas 59 restorāna pagalms pārtaps par ''Klondaikas Tingel Tangel ''tirdziņu ar virkni patīkamu  pārsteigumu. Tirdziņš uzsāks savu darbu 5.decembrī un darbosies līdz 27.decembrim katru sestdienu un svētdienu no plkst. 14:00 līdz 20:00. 

Tirdziņā  būs iespēja iegādāties dažādas oriģinālas un trakas lietas. Darbosies "Trako lietu izpārdošana", kurā varēsiet atrast gan ekskluzīvas pudeļu  etiķetes pašgatavotiem dzērieniem, gan visdažādākos dekorus mājai, birojam, kā arī virkni citas jaukas ar rokām darinātas nedārgas dāvanas. 

Restorānā darbosies Radošā Fabrika bērniem ar  ģimenēm. Ar fabrikas padomdevēju palīdzību būs iespēja  iemācīties gatavot maskas karnevāliem, eglīšu mantiņas un citas interesantas lietas. 
Savukārt tiem, kuri vēlēsies uzzināt par savu turpmāko dzīves gājumu, sertificēts zīlnieks un astrologs izveidos  individuālu prognozi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko