Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz Mākslas akadēmijas karnevālu

Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz 75.Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālu Labvakar, dāmas un kungi!, kas šogad dzirkstīs džeza ritmos un 20.gadsimta sākuma trakulīgajās noskaņās ar devīzi - Jazz, blues & some sexy shoes.

Biļetes iepriekšpārdošanā būs iespējams iegādāties līdz 21.februārim (ieskaitot) katru dienu no plkst.9.00 - 17.00. Tirdzniecības vieta: Latvijas Mākslas akadēmijas garderobe, kas atrodas ēkas pagrabstāvā.

Šogad Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls sadarbībā ar Dalām Darba Vietu piedāvā nebijušu iespēju - brīvi pieejamu darbnīcu, kurā, izmantojot pašu līdzpaņemtos apģērbus un audumus, karnevāla dalībnieki varēs saņemt ekspertu padomus un turpat uz vietas sagatavot sev tērpu pasākumam. Tērpu darbnīca atrodas Dalām Darba Vietu mītnē, Čaka ielā 113 (pie Ziedoņdārza), un tā būs pieejama sākot no sestdienas, 16. februāra.

Pašā karnevālā, kas norisināsies 22.februārī, viesus gaida plašs mūzikas klāsts - no klasiskās un akadēmiskās mūzikas skaņām līdz iespējai ceļot tehno un elektro mūzikas ritmos. Īpašu muzikālo baudījumu būs sarūpējuši karnevāla ārzemju viesi - Dorcelsius (Francija, Vācija) un DJ FAX (Spānija).

Pasākumā uzstāsies arī pašmāju džezmeņi Deniss Paškevičs ar projektu Funk Terapy, Sapņu komandas skaņu celiņa ierakstītāji, Retro Limited, Very Cool People, Peach Rockets, Bunch of Gentlemen, The Coconuts, Pingvīnu Cirks un daudzi citi. Uz radio ielas darbosies Rīga Radio ētera personības Eduards Beķeris, Roberts Gobziņš, Eduards Švāns, DJ Monsta un Rise, uz radio NABA skatuves kāps burvīgās SKAzka, kā arī J. Vanadziņa projekts Mozambika, Treeeye, blūzroka projekts GUD, S&T Syndicate, VairākKaunaNav un citi. Skatītājus priecēs Soul Tap dejotājas, un 20.gadsimta sākuma noskaņas papildinās mēmais kino klaviermūzikas improvizāciju pavadījumā. Savukārt par elektro mūzikas daudzveidību rūpēsies pazīstamākie Latvijas diskžokeji: AG, Raitis, NGC-5128, Nikotins, MR.ZIVS, ARNO, SAIRAM un daudzi citi.

Karnevāls norisināsies 2013.gada 22. februārī no plkst.20.00 līdz 06.00 Latvijas Mākslas akadēmijas telpās, Kalpaka bulvārī 13.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko