Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Sendersam pēc romāna ar Kristenu Stjuarti jāizvēlas starp karjeru un sievu

Pēc skandalozā romāna ar vislabāk apmaksāto aktrisi Holivudā Kristenu Stjuarti režisoram Rūpertam Sendersam jāizšķiras, vai nu spodrināt labi uzsākto karjeru, vai arī paklausīt sievu un atteikties no vilinoša darba piedāvājuma.

Kompānija Universal paziņojusi, ka vēlas turpinājumu režisora uzņemtajai filmai Sniegbaltīte un mednieks, savukārt sieva R.Sendersam aizliegusi turpmāk filmēt Sniegbaltītes lomas atveidotāju K.Stjuarti.

Tikai šonedēļ kompānijas Universal vadība paziņojusi, ka filmai Sniegbaltīte un mednieks taps otrā daļa. Ja filmas galvenās varones lomā jau apstiprināta K.Stjuarte, tad par to, kurš kļūs par filmas turpinājuma režisoru, šobrīd ziņu nav, vēsta portāls news.com.au. Iespējams, R.Senderss vilcinās ar atbildi, vai turpinās strādāt pie filmas stāsta turpinājuma, jo sieva viņam aizliegusi turpmāk sadarboties ar K.Stjuarti, ziņo izdevums RadarOnline.

Jau ziņots, ka populārās aktrises K.Stjuartes un režisora dienesta romāns nesen nācis atklātībā, radot saspīlējumu abu privātajā dzīvē. Lai arī K.Stjuarte un R.Senderss par notikušo atvainojušies saviem partneriem, K.Stjuarti jau pametis viņas draugs, filmu triloģijas Krēsla partneris Roberts Patisons, savukārt R.Sendersa sieva Libertija Rosa aizliegusi režisoram tikties ar jauno aktrisi. “Viņi cenšas uzlabot attiecības pēc viņa neuzticības, taču šis (darbs pie filmas turpinājuma) ir viens no slidenākajiem jautājumiem,” pavēstījis kāds Sendersu ģimenes draugs.

Fotogrāfijas no R.Sendersa un K.Stjuartes randiņa, kuru dēļ izcēlās skandāls Holivudā, iespējams aplūkot šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko