Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tikšanās cilvēkiem ar lieko svaru

2010.gada 17.martā Rīgā notiks piektais informatīvais seminārs – tikšanās pacientiem ar aptaukošanās slimību, lai varētu dalīties pieredzē ar līdzīgiem, uzdot jautājumus un diskutēt ar speciālistiem. Pasākumā piedalīsies bariatrijas ķirurgs Dr. Juris Žarinovs un dietoloģe Laila Meija.  

Ikvienam interesentam ir iespēja pievienoties bezmaksas semināram, piesakoties mājas lapas www.vieglaks.lv sadaļā – Informatīvie semināri. Reģistrējoties tiks sniegta precīza informācija par semināra norises vietu un laiku.

Informatīvie semināri ir iespēja satikties ar citiem cilvēkiem, kuriem ir aptaukošanās slimība, lai varētu dalīties ar sasniegumiem, kā arī atbalstīt un kopīgi meklēt risinājumus neveiksmēm. Šie semināri sniedz iespēju veiksmīgāk pārvarēt grūtības, kas saistītas ar ilgstošo svara zaudēšanas procesu, jo pie aptaukošanās  II stadijas (smaga aptaukošanās) ķermeņa masas indekss ir 35 un vairāk, kā arī bieži papildus ir blakus saslimšanas, tādas kā 2.tipa cukura diabēts, hipertonija, kaulu un locītavu slimības u.c., savukārt III stadija (aptaukošanās slimība) ir tad, kad ĶMI ir 40 un vairāk.

Mājas lapā www.vieglaks.lv ir iespēja gan aprēķināt sava ķermeņa masas indeksu, iepazīties ar informāciju par svara samazināšanas metodēm, gan pieteikties informatīvajiem semināriem, piedalīties forumā un saņemt speciālistu (psihologi, bariatrijas ķirurgi, dietologi u.c.) atbildes uz jautājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko