Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Titulu Mis Latvija ieguvusi rēzekniete

Konkursā Mis un Misters Latvija 2012, kas šo svētdien norisinājās Ķīpsalā, uzvarējusi rēzekniete Liliana Garkalne un Mareks Mohovikovs no Alūksnes, informēja aģentūra Mis Latvija.

Kā zināms, šogad skaistumkonkursa finālā piedalījās septiņas meitenes un seši puiši no dažādiem Latvijas reģioniem. Titulus Vice Mis un Misters ieguva daugavpiliete Beāte Baranovska un Guntars Logins no Balviem. Savukārt tituli Mis un Misters Foto tika piešķirti rīdziniekiem – Egijai Gailumai un Aleksandram Dmitrijevam.

Jaunā Mis Latvija L.Garkalne ir ieguvusi titulu Vice Mis Rēzekne 2012, viņa studē politikas zinātni Latvijas Universitātē. Savukārt Misters Latvija M.Mohovikovs vēl mācās Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijā, bet brīvajā laikā dzied divos koros.

Konkursa Mis un Misters Latvija 2012 fināls norisinājās izstādes Mode un tekstils noslēgumā. Tā kā šogad konkurss atzīmē savu 25.jubileju, par godu apaļajai dzimšanas dienai pēc konkursa fināla klubā El Divino norisinājās vērienīgs pasākums, kurā piedalījās ne tikai šī gada titulu pretendenti un uzvarētāji, bet visi skaistumkonkursa dalībnieki, kas konkursā piedalījušies ceturtdaļgadsimta garumā.

Pērn konkursā uzvaras laurus plūca Eva Dombrovska no Jelgavas un Kaspars Romanovs no Balviem. E.Dombrovska šī gada septembrī Latviju pārstāves starptautiskajā skaistumkonkursā Miss World 2013, kas notiks Indonēzijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko