Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ufo šonedēļ brauc strādāt uz Angliju

23. un 24.novembrī Angliju pāršalks Radio SWH ētera personības Ufo jeb Kaspara Upaciera jautrā balss, vēsta Anglijas latvieši.

23.novembrī plkst.19 Ufo piedalīsies Northemptonas MINI latviešu festivalā, kuru iesildīs nu jau Lielbritānijas latviešu sabiedrībai pazīstamā latviešu grupa, britu šova Live & Unsigned pusfināla dalībnieki Albert Road, un pavisam nesen jaunizveidotā grupa INFERNAL BACKFIRE.

Kā vakara pārsteigums Northemptonā paredzēts arī neona šovs Light of the Future. Tāpat vakara programmā paredzēts, ka atnācējus izklaidēs vietējās Northemptonas latviešu dziedātājas Elīna un Līga. Vakara ietvaros līdzās DJ UFO pasākumā piedalīsies arī pieredzējušais ballīšu vadītājs Juris Neretnieks no grupas KOLIBRI. Tāpat būs iespēja piedalīties Anglo Baltic News rīkotajā lielākajā labdarības akcijā Shoebox, kuru savāktie līdzekļi un dāvanas šogad ceļos uz Veģu aprūpes centru, Talsu novadā.

Savukārt 24.novembrī plkst.20  Ufo viesosies ballītē Korbijā kopā ar Bērzes Strazdiem.

Kopā ar kolēģi Andri Freidenfeldu (Fredi) Kaspars Upacieris jau daudzus gadus ir vadījis Radio SWH humoristisko rīta programmu BēBē Brokastis, ar nopietnākām un mazāk nopietnām runām ik dienu modinot savus uzticamos klausītājus. Jau kopš pusaudžu gadiem abi kopā ir vadījuši arī diskotēkas, spēlējuši grupās un uzjautrinājuši skatītājus kā no skatuves, tā radioaparātiem un televizoru ekrāniem.

Kaspars ir arī muzikālās apvienības Ufo līderis un vadošais solists, un ar grupu bieži vien tiek aicināts uzstāties un vadīt dažādus saviesīgus pasākumus. Papildus estrādes darbībai viņš arī nodibinājis politisko partiju Apvienība Iedzīvotāji, kas darbojas Ikšķiles novada domē.

Vairāk par UFO viesošanos Anglijā lasiet portālā  Anglo Baltic News.co.uk





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko