Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Uz kinoteātru ekrāniem iznākusi drāma Ņujorkas ēnā

No 26. aprīļa Latvijas kinoteātros skatāma Dereka Sienfransa drāma Ņujorkas ēnā (The Place Beyond The Pines). Filma Ņujorkas ēnā ir stāsts par tēvu, kas gatavs sava bērna nākotnes vārdā pārkāpt likumus. Kinolente liek aizdomāties un pašiem atbildēt uz jautājumu, vai spējam kontrolēt bērnu likteni un vai viņi nepieļaus mūsu jaunības kļūdas.

Režisors Dereks Sienfranss nav apstājies pēc filmas Blue Valentine sasniegumiem, tieši otrādāk – turpina sadarbību ar vienu no jaunajiem, talantīgajiem aktieriem – Raienu Goslingu. Divi talantīgi kino meistari atkal apvienojušies, lai piedāvātu skatītājiem metaforisku drāmu par divu paaudžu dzīvi neparasti klusajā un salīdzinoši mierīgajā Ņujorkas piepilsētā.

Filmas galveno varoņu neparedzamie likteņi satiekas gan pagātnē, gan nākotnē. Lēmumi ietekmē un radikāli maina gan tēvu, gan dēlu likteņus. Filmas veidotāji spējuši saglabāt intrigu līdz beigām, tā filmu raksturo Bredlijs Kūpers, viens no galvenajiem varoņiem. Filmu kritiķi norādījuši, ka B.Kūpera izpildījums ir labākais, kāds viņa karjerā jebkad pieredzēts.

Drāmā filmējušies vēl citi spēcīgi aktieri – Rejs Liotta, kas plašākai sabiedrībai zināms, pateicoties filmai Labie puiši (Goodfellas), kā arī harizmātiskais Bens Mendelsons, kas tēlojis filmā Austrālija (Australia). Tāpat arī filmā piedalās Eva Mendesa, filmas Hičs (Hitch) zvaigzne.

Filmas pārdzīvojumu pilnās epizodes pavada grupas Faith No More dalībnieka Maika Patona mūzika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko