Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

V. Ķuzes šokolādei šogad 100 gadi

25. janvārī plkst.19.00 tiks prezentēta jaunā V. Ķuzes kafejnīca galerijā "Panorama Plaza" Lielirbes ielā 17a. Šis ir pirmais pasākums, kas plānots Ķuzes zīmola jubilejas gadā – šogad aprit 100 gadu kopš saldumu rūpnieks Vilhelms Ķuze izveidoja savu saldumu impēriju.

V. Ķuzes mantojums ir atmiņas par krietnu cilvēku un progresīvu personību 20. gs. 20.-30. gadu Latvijas tautsaimniecībā - no paaudzes paaudzē tiek pārmantota viņa vērtību pieredze: neatlaidība sava mērķa sasniegšanā, godprātīga attieksme pret darbu, rūpes par cilvēkiem, mīlestība uz Latviju.

Kā liecina pasaules prakse un Ķuzes līdzgaitnieki, panākumus nodrošināja produkcijas kvalitāte pati par sevi un vēl četri ļoti svarīgi faktori. Pirmkārt - Ķuze bija cilvēks, kas zina savu mērķi. Otrkārt - cilvēks, kas nebaidās riskēt. Treškārt – cilvēks, kurš prot ap sevi pulcināt spēcīgu komandu. Ceturtkārt – prasme iekarot tirgu.

SIA "V.Ķuze" šobrīd ir ģimenes uzņēmums, kuru vada Māris Gulbis ar dzīvesbiedri Olgu Gulbi. Ķuzes saldumu simtgade tiks atzīmēta visa gada garumā. Šā gada plānos ir arī ieiešana ārējos tirgos un darbības paplašināšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko