Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Vēl divas dienas ikviens var izmēģināt testa braucienu ar Harley-Davidson

Atzīmējot Harley-Davidson motociklu Eiropas tūres Demo Truck viesošanos Latvijā, vairākiem sabiebrībā zināmiem cilvēkiem tika sniegta iespēja kopā ar H.O.G. kluba biedriem doties braucienā ar vairākiem leģendārā motociklu zīmola 2013.gada modeļiem. Tūres ietvaros vēl tikai divas dienas ikviens moto cienītājs var pieteikties testa braucieniem ar jaunajiem Harley-Davidson motocikliem, portālu Diena.lv informēja SIA Motofavorīts mārketinga vadītāja Baiba Belinova.

Tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā raidījuma Zebra pārstāvis Ģirts Timrots, pasniedzējs un Radio Skonto rīta programmas vadītājs Valdis Melderis, Rīgas Tūrisma attīstības biroja vadītājs Gastons Neimanis un vēl citi devās aptuveni 150 kilometru garā braucienā pa Jūrmalciemu ceļiem, izbaudot kalnaino Šlokenbekas asfaltu un Smārdes nelīdzenums. Ikvienam brauciena dalībniekam bija iespēja izmēģināt visus 23 Demo Truck tūres motociklus.

V.Melderis, atzina, ka līdz šim nebija braucis ar Harley-Davidson un viņš bija patīkami pārsteigts par Sportster Forty Eight dinamiku un tā agresīvo raksturu. "Tas ir mans motocikls par visiem 100%," pārliecību pēc izbraucienā pavadītas dienas ar šo motociklu pauda V.Melderis.

Ģ.Timrots, kā arī viņa amata brālis Ilmārs Līkums, pēc izbrauciena atzina, ka visi motocikli ir iekārojami, taču par gana lepnu atzinuši nepārspējamo Harley-Davidson Softail Breakeout. Savukārt TV raidījuma Motociklisti vadītājs Arnis Blodons vairāk pieturējās pie klasiskām līnijām, un sev kā tīkamāko nolūkojis Harley-Davidson Softail Slim ar krosa stūres izliekumu.

Latvijas Moto klubu asociācijas prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis iespaidus par jaunajiem 23 Harley-Davidson motocikliem pauda filozofiski, atgādinot, ka Harley Davidson motocikls savam īpašniekam nekad nevar būt pabeigts. Tas vienmēr ir jāpapildina. Un Demo Truck tūre ir tā reize, kurā, izmēģinot tik daudz motociklus, vari saprast ko īsti vēlies.

"Demo Truck tūre, kas ir ikgadējs pasākums daudzās Eiropas valstīs, Latvijā viesojas pirmo reizi," norāda SIA Motofavorīts pārstāvis Gatis Panavs. "Nākamās divas dienas visus tūres motociklus varēs izmēģināt interesenti, kuriem ir atbilstošas A kategorijas tiesības un kuri ir pieteikušies testa braucieniem," piebilst G.Panavs. Divas dienas pēc kārtas, 10. un 11. maijā, no plkst. 10 līdz 19, ikviens motociklu fans, iepriekš piesakoties, varēs doties 30 – 40 minūšu ilgā testa braucienā ar dažādiem Harley-Davidson motociklu modeļiem: Dyna, Sportster, Softail, V-Rod, CVO un Touring.

Tiem moto cienītājiem, kuriem vēl nav motociklu vadītāja apliecība, būs iespēja kādu no Harley-Davidson modeļiem izmēģināt unikālā Jumpstart stendā. Tas ir īpašs statīvs, kurā ievietoto motociklu var iedarbināt, tam var pārslēgt ātrumus, bet īpaši uzstādīts ventilators imitē sajūtas, kādas tiek piedzīvotas uz reāli braucoša motocikla.

Testa braucienu rīkotāji atgādina, ka, ierodoties uz testa braucieniem, motociklistam ir jābūt atbilstošam ekipējumam un apģērbam, ieskaitot aizsargķiveri gan vadītājam, gan pasažierim; obligāts nosacījums – derīga A kategorijas motocikla vadītāja apliecība.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko