Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Viktorija Bekhema: Uz ielas nekad neparādīšos treniņbiksēs un Ugg zābakos

Britu modes dāma Viktorija Bekhema ir nozvērējusies nekad neiziet sabiedrībā, tērpusies treniņtērpā un aitādas jeb "Ugg" zābakos. Tāpat viņa arī sev apsolījusi nekad neteikt neko sliktu par zīmolu Prada.****

Slavenā futbolista Deivida Bekhema sieva Francijas modes žurnālam Madame Figaro arī atzinusies, ka nekad neļaus saviem ģērbšanās standartiem noslīdēt zemu, jo viņai esot ārkārtīgi spēcīga stila izjūta.

"Es pārāk mīlu modi, lai ģērbtos treniņtērpā," paziņojusi V.Bekhema, kura modes industrijai nolēmusi pievērsties arī profesionāli, kļūstot par apģērbu dizaineri.

"Es gribētu redzēt pasauli Pradas kundzes acīm! Tā sieviete ir ģēnijs. Viņas vīzija ir ultra-inteliģentā mode. Katru sezonu viņa rada kaut ko jaunu, viņa zina, kā pārsteigt," paziņoja modes dāma. V.Bekhema atzinusi, ka pret Pradas apģērbiem viņai ir izveidojusies atkarība, līdzīgi esot arī ar Hermes zīmola somām.

Vakaros, kad V.Bekhemas bērni jau aizmiguši, dizainere labprāt iepērkas interneta veikalos, no kuriem iemīļotākais esot net-a-porter.com. "Man patīk doma par klusu apģērba iegādi mājās un iespēju atgriezt drēbes atpakaļ, ja tās neder. Tā ir absolūtā brīvība," paziņoja V.Bekhema.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko