Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Horoskopi 2022. gadam

Cerību un sapņu piepildījums, negaidīti dzīves pavērsieni. Diemžēl zvaigznes mierīgāku gadu nesola. Sasprindzināts notikumu fons pasaulē, trūks stabilitātes valstu un cilvēku attiecībās. Mazināsies uzticība valdošajām varām, augs sociālā spriedze, cilvēki turpinās atsvešināties. Upurus prasīs dabas kataklizmas, vienlaikus augs cilvēku vēlme apturēt nežēlību un iznīcināšanas kāri. Tautas būs samierinājušās ar Covid-19 klātbūtni, iemācīsies ar to sadzīvot, un tiks atklāti iedarbīgi preparāti pret ļauno kaiti. Kā laiku laikos, dzims cilvēki, viņi ticēs, cerēs un mīlēs. Veiksme un labklājība tiem, kuri turpinās apgūt zināšanas, godprātīgi veiks savus pienākumus, rūpēsies par ģimeni un savu veselību. Augs mīlestības, uzticības un sirsnības vērtība. Gada mierīgākie mēneši – jūnijs, novembris un decembris.

AUNS. Gada ritējumā jāpievērš uzmanība fiziskās izturības stiprināšanai, attiecībām ģimenē un tuvības uzturēšanai ar atvasēm. Auni centīsies dzīvot tuvāk dabai, iegādāties nekustamo īpašumu. Labi būt praktiskākiem, mazāk paļauties uz improvizāciju dažādās dzīves jomās. Vēlams atturēties no pārāk radikāliem lēmumiem. Februārī necerēta veiksme. Janvāris, maijs un jūlijs nopietnu pārmaiņu mēneši. Septembrī amatpersonas nepildīs solīto. Oktobris nav piemērots nopietniem naudas darījumiem. Novembrī šaubīgajiem vērts apdomāt turpmāko kopā būšanu. Decembrī laba intuīcija – uzticieties tai! Neizvairieties no pienākumiem, paudiet mīlestību vecākiem un vecvecākiem – atalgojumā gūsit dvēseles mieru.

VĒRSIS. Vērši alks izbaudīt spilgtas jūtas, izmēģināt sevi jaunā darbā, doties tālākā ceļā – dariet visu ar sparu un atbildību! Jūsu miers un labestība pozitīvi iespaidos apkārtējos. Stipriniet dzīves pamatus, izglītojieties, sargājiet veselību. Novērtējiet arī klusumu un mieru. Janvārī nesoliet pa tukšo, atbrīvojieties no nevēlamā dzīvesvietā un attiecībās. Februārī svarīgs būs draugu atbalsts. Marts un aprīlis saspringti mēneši – būs jāpilda solītais vai jāatdod parāds, jārisina attiecību problēmas. Martā veiksies radoši darbi. Jūnijā ļaujieties atpūtai kopā ar tuvajiem, jo jūlijā notikumi prasīs daudz enerģijas. Oktobrī un novembrī apdomīgi rosieties savā lauciņā. Decembrī daudz sabiedrisku aktivitāšu. 

DVĪŅI. Būtisku pārmaiņu gads. Stabils darbs, kolēģu atbalsts. Var uzlaboties svārstīgais materiālais stāvoklis. Nopietni pārbaudījumi mīlestībā. Attaisnosies uzticība, būs iespēja piepildīt cerēto. Februāris un marts darbu dēļ neļaus atvilkt elpu, taču nav vēlama steiga. Aprīlis labvēlīgs mākslinieciskām izpausmēm. Maijā izturieties atbildīgi pret saņemto pabalstu, uz laiku var iestrēgt plānotais projekts. Jūnijā var aizķerties pārdrošs biznesa darījums. Nesoliet neiespējamo. Jūlijā precizējiet nākotnes uzdevumus. Augustā apkārt valdīs neliela spriedze. Septembrī lietas ies kalnup, pieaugs darbaspējas. Oktobrī varēsit atvilkt elpu, nomierināties. Novembrī un decembrī liksiet pamatu nākamajam gadam.

VĒZIS. Netrūks uzņēmības. Devēji kļūs piesardzīgāki, būs jāpacīnās par sponsoru atbalstu. Par mīlestību būs jāsacenšas ar konkurentu. Neiesaistieties ar draugiem biznesa darīšanās; dažkārt izpalīdzot varat palikt bešā. Veiksmīgi ritēs saimnieciski darbi. Martā var būt jāparūpējas par vecāku dzimtas pārstāvi. Aprīlī idejas kā no pārpilnības raga. Vasarā vilinās takas un ūdeņi tepat dzimtenē. Atrodiet laiku ģimenei, esiet atbildīgi pret laulāto draugu. Pildiet savus pienākumus, neļaujiet mājās ienākt pelēkajai rutīnai. Liela rosība jūlijā, bet iesāktie darbi dos augļus rudens pusē. Oktobrī pievērsiet uzmanību savai un tuvinieku veselībai. Novembrī, decembrī jauks pārsteigums. Ziemā jāpiesargājas ekstrēmā atpūtā.

LAUVA. Raibu raibs gads. Dažās situācijās jūsu rīcība var būt neapdomīga, taču bieži izglābs prāts un apsviedība. Veiksmīgi lielāki darbi. Redzeslokā parādīsies konkurenti. Neiesaistieties negodīgās lietās un netiesājiet aizmuguriski. Veiksmīgam februārim sekos kaislīgu attiecību laiks martā un aprīlī. Esiet godīgi, neslēpiet mīļotajam cilvēkam reālo situāciju un ieceres. Vasaras darbus var koriģēt neplānota līdzekļu noplūde. Jūlijā iespējamas rosinošas pārmaiņas darbā – paļaujieties uz savām zināšanām un pieredzi. Augustā rūpējieties par atvašu turpmāko izglītību. Rudenī gādājiet, lai ziemā nav tukši apcirkņi. Gada nogalē jutīsities noguruši, neko jaunu neplānojiet, pārskatiet un godīgi novērtējiet paveikto. 

JAUNAVA. Veiksmīgu notikumu gads. Alksit pēc pārmaiņām, varat mainīt dzīvesvietu, beidzot tikt pie sava zemes gabaliņa. Mīlestība spārnos darbiem, iedvesmos fantāziju. Rokas var saistīt sens solījums – jo ātrāk tiksiet skaidrībā, jo vieglāk soļosit tālāk. Izmantojiet iespēju labot kādreiz neapdomīgi izdarīto. Jauns ienākumu avots februārī. Marts pavasarīgi viegls attiecībās, taču neapdomība var atsaukties maijā. Vasaras mēnešos karsti cīnīsities ar netaisnību un nelikumību. Būsit gatavi sākt savu biznesu. Veiksies, ja izvēlēsities krietnus un uzticamus ceļabiedrus. Jūsu stiprā pils joprojām būs ģimene – sargājiet to, it īpaši septembrī un oktobrī. Gada nogalē mainīsiet attieksmi pret saviem kļūmīgajiem pieņēmumiem.

SVARI. Gads sāksies labi. Dažkārt nāksies kliedēt savas šaubas, aizdomas, neticību. Jaunais laiks pieprasīs apdomību vārdos, vērtējumos, rīcībā. Lietas par labu vērsīs jūsu godprātība, tiks novērtētas zināšanas un pieredze. Neķerieties pie jebkura piedāvātā projekta, nedariet vairākus darbus vienlaikus. Pieklustot darbu dunai, būs laiks pievērsties tuvajiem cilvēkiem. Februāris labvēlīgs komandas darbiem. Martā izdosies izveidot jaunu darbības jomu – tā atmaksāsies, bet prasīs enerģiju. Pietrūks laika romantiskām attiecībām, un tās var izplēnēt, ja nebūs abpusējas vēlmes turēties kopā. Rudenī būsit precizējuši savas prioritātes. Gada beigās pacilājošu viegluma sajūtu radīs sakārtotās lietas. 

SKORPIONS. Dzīve ritēs ierastajās sliedēs, bet alksit pēc jauniem izaicinājumiem. Vilinās karjera un naudas lietas, kaut ko centīsities mainīt – mēģināts nav zaudēts! Labvēlis ievadīs jaunajā darbā. Klausiet intuīcijai, atmetiet ambīcijas. Martā vai aprīlī varat sastapt liktenīgo cilvēku – attiecības ne uzreiz veidosies viegli, būs jāpierāda savas diplomāta dotības, bet tiks novērtēta jūsu atklātība un labestība. Aprīlī var rasties plāni par aizbraukšanu no valsts. Izvērtējiet visus plusus un mīnusus. Pārdomu periods turpināsies maijā, līdz visu izšķirs negaidīta ziņa. Rīkosities tā, kā esat ieraduši, kā jums tas ir izdevīgi. Kārtīgi varēsit atvilkt elpu septembrī un oktobrī. Izmantojiet ikvienu iespēju ceļot.

STRĒLNIEKS. Izmantojiet doto laiku, mācieties, veidojiet karjeru. Kopiet vistuvākās attiecības – bez apčubināšanas tās nīkuļos. Būs gan nauda, gan iespējas, gan enerģija kārtot savu dzīvi pēc pašu vēlmēm. Novērtējiet cilvēkus, kas saka skarbu taisnību. Ģimenē iespējams gaidīts mīļš papildinājums. Atvases sāks atbrīvoties no vecāku uzraudzības, bet satraukumam nav iemesla – atcerieties, ka bērni paliek arī aizejot. Februārī uzticieties kolēģiem, bet esiet kritiski pret nelegālā ceļā iegūtu informāciju. Martā vai aprīlī draugam vai tuviniekam var būt nepieciešams jūsu atbalsts – neatsakiet pat tad, ja pagātnē bijušas domstarpības. Vasarā varat pabeigt jaunās mājas celtniecību vai dzīvokļa labiekārtošanu. Decembrī iesaistieties labdarībā.

MEŽĀZIS. Uzmanieties no rutīnas iestāšanās attiecībās, uzspodriniet mīļumu. Darbā svarīgi sekot jauniem atzinumiem, tiks atbalstīta iniciatīva un uzņēmība. Saņemsit atbilstošu atalgojumu. Bankas kontā stabilitāte. Ieteicams sportisks dzīves režīms, ar ko līdz šim varbūt grēkojāt. Kaut bērni jau izauguši, viņi joprojām mīļojami un sargājami. Neesiet atturīgi savu jūtu paušanā vistuvākajiem. Rūpējieties par veselību. Februārī sāksit plānot pārmaiņas mājokļa labiekārtošanā, bet darbi ieilgs tālu vasarā. Aprīlī svarīgi sadzirdēt zemtekstus vadības spriedumos. Jūnijā aktivizēsies attiecības ar tuviniekiem. Oktobrī vēlams atturēties no nozīmīgām investīcijām. Gada nogalē būsit reālistisku cerību spārnoti.

ŪDENSVĪRS. Gan pabūsit kalna virsotnē, gan nolaidīsities ielejā. Jaunais gads sola veiksmi attiecībās. Izvirzīšanās darbā prasīs spēju komunicēt ar cilvēkiem. Būs grūti realizēt jaunās idejas un saņemt samērīgu atlīdzību. Varat mainīt darbošanās jomu, saistīs arī iespējas pamēģināt laimi ārzemēs. Gada sākumā nosakiet limitu tēriņiem, lai maks nekad nebūtu tukšs. Pavasarī sapņosit par mazām atvasēm ģimenē, bet vasarā var rasties aizdomas, ka šķobās laulības pamati. Ieteicams restarts attiecībās, uzspodrinot senākās jūtas. Augustā būs jāpapūlas imunitātes stiprināšanai. Rudenī iespējama aizraušanās romantiskā gaisotnē. Gada nogalē sastapsities ar stabilām personībām, kas sniegs lielu atbalstu.

ZIVIS. Tīģera gads sola veiksmi. Būsit uzticīgi stabilām vērtībām darbā un ģimenē. Spēsit saskatīt inovatīvus risinājumus jaunā projektā. Aizstāviet savu viedokli sapulcēs un konferencēs. Februārī atradīsit uzticamus sadarbības partnerus. Martā jābūt īpaši uzmanīgiem ar intuīciju – tā var maldināt. Augustā neesiet pārdroši ar naudas darījumiem, likuma nezināšana neattaisnos, un varat saņemt nozīmīgus sodus. Septembrī var nākties izvēlēties sirds partneri starp diviem mīļiem cilvēkiem. Klausiet sirdsbalsij – tā pateiks, kurš ir īstais. Rudenī esiet uzmanīgi sporta nodarbībās, sargājieties no traumas. Oktobrī saistīs laba darba piedāvājums. Novembrī sīku kaiti kliedēs gaišas domas un pašiedvesma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko