Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Horoskops nedēļai: 28. janvāris - 3. februāris

Horoskopu nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Saspringts, notikumiem piesātināts laiks. Papūlieties sakārtot ieplaisājušās attiecības, izturieties ar cieņu pret mīļotā cilvēka argumentiem. Veiksies, ja būsit sirsnīgs un pacietīgs. Nejauciet privātās lietas ar darba darīšanām, esiet rezervēts saskarsmē ar jauniem paziņām. Neparakstiet neskaidrus dokumentus, šajā periodā labāk nerisināt nopietnas naudas lietas. Ģimenē saglabājiet mieru arī pelēkās dienās. Perioda beigās sakārtosies darba lietas, varēsit vieglāk uzelpot. Izdosies salabt ar tuviniekiem. Morāli atbalstiet atvases. Sāciet risināt neatliekamus saimniecības jautājumus.

VĒRSIS. Mēģiniet iztikt bez stresa. Kādu neveiksmi kompensēs materiāls guvums. Uzlabosies noskaņojums, dzims jauni plāni. Neatklājiet savas ieceres, neko nesoliet. Spēsit samierināt pretēji domājošus cilvēkus un vienot mērķa sasniegšanai, taču ražīgāks būs individuāli veicams darbs. Var nākties rēķināties ar paaugstinātām vadības prasībām – apsveriet situāciju bez steigas. Rūpējieties par mieru un saskaņu mājās. Kopā ar mazajām atvasēm izlasiet kādu savu bērnībā iemīļoto grāmatu. Pozitīvas emocijas dos mājdzīvnieks. Uzmaniet veselību, neatlieciet problēmu risināšanu uz vēlāku laiku.

DVĪŅI. Perioda sākumā viss ritēs bez starpgadījumiem, vēlāk iespējami daži negaidīti pavērsieni. Brīžiem var rasties pat bezpalīdzības sajūta, šķitīs, ka netīkami notikumi gulst pārāk biezā slānī. Kā nekad noderēs apdomība un saprātīga izvairīšanās no konfliktiem. Izmantojiet savas spējas nezaudēt dūšu, ar humoru atslābiniet labu paziņu iekarsušos prātus un neiesaistieties viņu ķīviņos. Mājās neiztirzājiet darba lietas. Atvasēm ģimenē stingri sadaliet pienākumus, turieties pie pieņemtā lēmuma. Noderētu godam nopelnīta brīvdiena, kad var atvilkt elpu un nodarboties ar nekā nedarīšanu.

VĒZIS. Situācija ap jums kļūs mierīgāka. Daudz sirsnīgu tikšanos un vērtīgu iespaidu. Tuvās attiecības veidosies, pamazām ieskatoties otrā cilvēkā, izprotot viņa pasauli un intereses. Darbā kritiku uztveriet kā labu virzītājspēku. Var veiksmīgi turpināt iesākto sadarbību. Esiet gatavs saprātīgiem kompromisiem. Var nākties atjaunot zināšanas, konsultēties ar speciālistu, taču būs gandarījums par paveikto. Nezaudējiet galvu ziemas izpārdošanās! Apmeklējiet tās kopā ar ģimeni, vērtējiet piedāvājumu un katra tuvinieka patiesās vajadzības. Nesavtīgi parūpējieties par kādu, kuram vajadzīga palīdzība.

LAUVA. Atklātība veidos labu saskaņu attiecībās. Palutiniet sevi un mīļoto. Šis nav piemērots laiks reformām nevienā jomā. Ikdienas darbu apjoms var radīt nelielu stresu, taču neko nedariet bez apdomāšanās. Nesteidzieties pieņemt lēmumu, ja prāts saka vienu, bet sirds pavisam ko citu. Atbrīvojieties no iesīkstējušām darba metodēm – varat lūgt padomu jaunākam censonim, veiksmīgi apvienojot zināšanas un pieredzi. Imunitātes stiprināšanai izmantojiet dabas veltes. Saskaņa ar atvasēm neatnāks pēc vienas sarunas – uzturiet sirsnīgas attiecības ikdienā. 

JAUNAVA. Attiecībās maza pauze, darbs joprojām būs jūsu prioritāte – kalsiet tālejošus plānus. Nekad nenolaidiet rokas, enerģiski pārvarēsit sīkas neveiksmes un pārliecinoši virzīsities pretī mērķim. Prasme mobilizēties un spēja analizēt sakarības ļaus izvairīties no finansiāliem zaudējumiem. Palīdziet kolēģiem ar atbalstu un padomu, atturieties apzināti maldināt partnerus par situāciju – tā vietā godīgi atklājiet un argumentējiet savu viedokli, un par to tiksit cienīts. Pievērsiet uzmanību neskaidriem pašsajūtas simptomiem. Mājās dzīve ritēs ierastā gaitā. 

SVARI. Optimisms un gaišas domas turēs uz ūdens un sargās. Mīļotais cilvēks var izteikt gaidītu piedāvājumu. Aizmāršības dēļ paveikto lielo darbu gan var nākties veikt atkārtoti – nešķendējieties par to, jo pats vien būsit vainīgs. Rīkojieties! Lielu atbildību uzņemoties, padomājiet par savu varēšanu. Izvairieties no vecumam neatbilstoša apģērba. Ģimenes nākotnes plānus kaļot, rēķinieties ar pašreizējo materiālo situāciju. Nežēlojiet uzmanības apliecinājumus mīļajiem. Radu saimē iespējami mulsinoši pārsteigumi. Atbalstiet atvases viņu centienos pašām sākt pelnīt. Nav vēlama uzturēšanās masu pasākumos.

SKORPIONS. Reizēm jutīsities kā sarūgtināts malā stāvētājs. Taču uztveriet notikumus mierīgi – viss nokārtosies. Mīļotais cilvēks jūs sapratīs jebkuros apstākļos. Kāds izdarīs gaidīto pakalpojumu, taču var nākties samierināties ar to, ka cilvēks solījumus nepilda vai aizmirst vispār. Apstākļu iespaidā var krasi mainīties domas par kādu kolēģi. Jaunus darbus, prezentācijas un publisku uzstāšanos atlieciet uz vēlāku laiku. Svarīgi dzīvesbiedram parādīt savu sirsnību, atbalstīt satraucošā dzīves brīdī. Ja ģimenē viss būs labi, veiksies arī jums. Nežēlojiet pūles, neatlaidīgi turpiniet atvašu spēju izkopšanu.

STRĒLNIEKS. Var sāk mākt pagurums. Saņemties un turpiniet ceļu, turiet galvu augšā un muguru taisnu! Varbūt profesionālajā vidē sastapsit mīļoto. Uzmanīgi meklējiet ceļu viens pie otra. Materiālas grūtības pašlaik nenomāks. Veltiet uzmanību spriedzes situāciju klīdināšanai komandā. Jaunā kolektīvā sāktais darbs neļaus atslābināties. Netrūks enerģijas sirdij tuvu ideju īstenošanai, taču nāksies atjaunot zināšanas un iemaņas. Esiet paškritisks, uzklausiet vērtīgus aizrādījumus. Ar tuviniekiem atklāti izrunājiet konkrēto dzīves posmu. Lietas sāks risināties raitāk.

MEŽĀZIS. Atvērsies sen gaidītās durvis, būs iespēja sākt idejas īstenošanu. Nebīdiet priekšplānā savas intereses. Atbalstu atradīsit, izsakoties vienkārši un lakoniski. Ņemot tuvu pie sirds drauga likstas, pats varat nokļūt strīdīgā situācijā. Ja neko neslēpsit un necentīsities nogludināt problēmu asos stūrus, gūsiet atbalstu savējo vidu. Stress var pazemināt organisma pretestības spējas pret infekciju. Esiet pacietīgs, ja atvases īsti negrib pakļauties vecāku norādījumiem. Ar laiku noteikti tiksiet saprasts! Palūkojiet, kas notiek kaimiņu mājās, piedāvājiet palīdzību.

ŪDENSVĪRS. Diezgan mainīgs garastāvoklis. Īsti nesapratīsit, ko pats vēlaties. Necentieties ierastā notikumu ritējumā ieviest neplānotas pārmaiņas – tām būs grūti piemēroties. Profesionālie pienākumi ritēs, kā iecerēts, uzradusies konkurence jūs neapdraudēs. Gluži otrādi – draudzīga komunikācija saasinās darba sparu un tempu. Savu lomu nospēlēs laimīga apstākļu sakritība. Saprašanās kolēģu vidū veidos stipru pamatu kopīgam darbam. Ja iespējams, atceliet netālu braucienu. Būs daudz sīku darbu mājās un ap māju. Jutīsities labi savējo vidū. Nepieļaujiet pārmērības nekādās jomās. 

ZIVIS. Ļoti jaudīgs laiks, būs daudz enerģijas, bet maz pacietības. Var notikt aktīva darba jautājumu kārtošana. Esiet savaldīgs un apdomīgs. Nevēlēsities iziet uz kompromisiem, bet atcerieties, ka augstprātība un otra cilvēka spēju noniecināšana ir mīnuss dzīvē. Jāizvairās no nevērīgi pateiktiem vārdiem. Uzmanīgi darbojieties projektā, kas bez garantijas prasa ieguldīt personīgos līdzekļus. Izvēlēto atpūtas veidu samērojiet ar pašreizējiem apstākļiem. Fiziskai labsajūtai nepieciešama aktīva rīcība. Atvases var pārbaudīt jūsu pacietības robežas – risiniet skaidrojošas sarunas par pieļaujamo un aizliegto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko