Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 5. augusts
Osvalds, Arvils

Nedēļas horoskops: 12. - 18. jūlijs

Nedēļas horoskopu 12. - 18. jūlijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Var plānot tālākus darbus un ceļus vasarā. Izdevīga apstākļu sakritība kolektīvā ļaus izvirzīties vadības acīs, var tikt uzticēti atbildīgi pienākumi. Pasteidzieties realizēt vērtīgu ideju, kamēr cits neaizskrien priekšā! Labs periods dokumentu noformēšanai, taču nav ieteicams sākt tiesu darbus vai ķīvēties ar draugiem, kolēģiem, kaimiņiem. Ģimenes locekļi centīsies iegūt lielāku rīcības brīvību. Rēķinieties ar laulātā drauga vajadzībām. Atvases uzstās uz, jūsuprāt, nevajadzīgiem pirkumiem. Mierīgi pierādiet savu viedokli. Labs zvaigžņu stāvoklis partnerattiecību stiprināšanai.

VĒRSIS. Ierastajā darbā jutīsities droši un pārliecināti. Kopīgas intereses un bieža darbalaika pavadīšana kopā ar kolēģi var no dzirksteles uzšķilt liesmu. Sirsnīgas attiecības iedvesmos radošiem sasniegumiem. Organizatora spējas ļaus uzticētos pienākumus paveikt kārtīgi un precīzi termiņos, taču gādājiet, lai daudzie darbi nekaitē jūsu veselībai, jo – kurš velk, tam uzkrauj. Ģimenē rūpējieties par mierīgu gaisotni, turieties kopā. Biežāk slavējiet atvases, atrodiet atbalsta vārdus kļūmes reizē. Brīvdienās vai atvaļinājumā organizējiet pārdomātu un labi izplānotu ceļojumu – tas satuvinās ar mīļoto.

DVĪŅI. Atturieties no negāciju uzņemšanas – to tagad ir daudz par daudz. Atcerieties, ka stress cilvēku grauž no iekšienes, tāpēc sakārtojiet sevi. Mīliet un ļaujiet sevi mīlēt. Turieties kopā ar draugiem. Lielu laika daļu paņems naudas pelnīšana un gluži praktiskas lietas. Biznesā esiet piesardzīgi ar svešiniekiem. Nedodiet pārsteidzīgus solījumus, jo, tos neizpildot, cietīs jūsu reputācija. Uzņēmējiem lielāka uzmanība jāpievērš konkurentiem, varbūt pat der apvienot spēkus. Vispirms parūpējieties par ģimenes, tuvinieku labklājību un tad dodieties palīgā citiem.

VĒZIS. Darbā esiet aktīvi un pašpārliecināti, rīkojieties bez straujiem un neapdomātiem pavērsieniem. Neļaujiet sīkām neveiksmēm un haotiskai rosībai apdzēst jūsu entuziasmu. Nezaudējiet modrību, īpaši tagad. Ejiet savu ceļu viegli, ar pārliecību. Draugi novērtēs jūsu atbalstu un rūpes. Samērojiet tēriņus. Uzplaiksnījušās cerības par papildu ienākumiem pagaidām var neattaisnoties. Tiksiet tuvinieku mīlēti un loloti. Rūpējieties par veselību. Vēlama lielāka fiziskā aktivitāte. Nesteidziniet atvases, ļaujiet domāt pašām un izmēģināt spēkus izraudzītajā virzienā. Novērtējiet ģimenes mieru un omulību

LAUVA. Var pārplīst daži ilūziju burbuļi, taču nenokariet galvu. Palīgā nāks intuīcija. Būs arī pozitīvi, sirsnīgi notikumi, kas motivēs un dos stimulu turpmākam. Ļaujiet vaļu emocijām, taču nepārspīlējiet. Iespējamas nelielas pārmaiņas dzīvē. Apstākļi prasīs no jums ātru reakciju. Varat apsvērt dzīvesvietas maiņu. Vilinās neiepazītais, tālumā esošais. Gādājiet, lai tuvinieku diskusija par kādas lietas iegūšanu savā īpašumā nepārvēršas strīdā. Nepārspīlējiet ar apģērbu. Itin visā ievērojiet mēru. Saudzējiet savus mīļos. Aiznesiet dārza veltes vientuļam kaimiņam. Jūsu dāsnums tiks novērtēts.

JAUNAVA. Bez ilūzijām, reāli uztveriet pašlaik notiekošo. Sekmīgi pārvarēsit sarežģījumus personīgajā dzīvē. Zināsit, kā paņemt sev vajadzīgo. Atklāti izrunājieties ar jūsu liktenī ieinteresētiem draugiem. Mīlestības vārdā vajadzēs piekāpties. Nezīmējieties un lieki neizrādieties sabiedrībā. Ieteicams visu laiku kaut ko mācīties, piemēram, apgūt kādu praktisku darbu vai svešvalodu. Esiet gudri starpnieki divu pušu sarunās, taču padomājiet arī par sevi. Pievērsiet uzmanību vecām traumām un hroniskām kaitēm. Gluži kā no gaisa nekas nekritīs. Paši labāk zināsit, kas jums sagādā patiesu prieku.

SVARI. Būs veiksmīgs periods, ja dzīvosit saskaņā ar sevi un līdzcilvēkiem. Atturieties no impulsīvas rīcības, nevajadzētu skriet ar pieri sienā – steiga var sabojāt iecerēto. Protiet atkāpties un piekāpties. Sapulcēs un diskusijās izsakieties lietišķi un konkrēti, neveiciniet tukšu pļāpāšanu. Koncentrējoties uz mērķi, paveiksit gandrīz neiespējamo. Skatiet situāciju kopumā. Pārdomājiet padomdevēju teikto, jo pašiem vien būs jāizvērtē, kādu zaudējumu vai ieguvumu nesīs risks. Pārdzīvotās grūtības vai šķērslis pēc kāda laika liksies tīrais sīkums. Brīvā laikā dodieties plānotā izbraucienā.

SKORPIONS. Pievērsieties radošam darbam, meklējiet jaunus risinājumus atliktām idejām. Svarīgu lēmumu pamatīgi apsveriet. Kļūdas dēļ var pazust labi paveiktais. Stūrgalvība traucēs iesaistīties labi pelnošā projektā. Ja devīgi dāļāsit aizdevumus, var veidoties naudas problēmas. Vecāka gadagājuma ģimenes locekļi vai radi uzkrītoši bieži interesēsies par jūsu personīgajām problēmām. Tas kaitinās ne pa jokam, bet mīļā miera labad nāksies samierināties. Spēja atturēties no strīdiem cels pašapziņu. Pārlieka emocionalitāte var traucēt attiecībās ar mīļoto. Var šķist, ka tiekat nepamatoti kontrolēti.

STRĒLNIEKS. Mierīgs dienu ritējums līdzcilvēku vidū. Reālas iespējas panākt cerēto. Lielu uzmanību veltīsit darba lietām. Iespējams kāpums karjerā, kas gan sola būtiskus sarežģījumus un vasaras plānu korekciju. Ja saskatīsit labas lietas un izdevīgus apstākļus, saistošs vaļasprieks var pāraugt pelnošā biznesā. Laiku prasīs nepieciešamo dokumentu kārtošana valsts iestādēs. Vecāku mīlestībā un uzmanībā atvases saskatīs tikai savas brīvības ierobežojumus. Necentieties pierādīt savu taisnību. Sirsnīgas attiecības ar bērniem ģimenē var nostiprināties ceļojuma laikā.

MEŽĀZIS. Dominēs braucieni, radošas izpausmes, taču trūks stabilitātes sajūtas. Vēlēsities sākt kaut ko gluži jaunu. Radošais darbs sekmēsies klusumā un vienatnē. Var rasties neplānoti finanšu sarežģījumi. Materiālā labklājība būs ļoti svarīga, tā ietekmēs garastāvokli un komfortu visā ģimenē. Arī bērnu plāni būs cieši saistīti ar jūsu finanšu iespējām. Ja esat pārliecināti par nopietniem atvases nodomiem, varat lūgt atbalstu radiniekiem. Sadzīvisku iemeslu dēļ iespējama nesaprašanās ar mājiniekiem. Nepārspīlējiet ar labdarību. Mājā var ienākt cilvēki, ar kuriem būs grūti saprasties.

ŪDENSVĪRS. Jūtīgi uztversiet apkārt vērojamās negatīvās norises. Izlīdzināsies nesenie sarežģījumi. Neuzņemieties pienākumus, kas nesaskan ar jūsu pārliecību. Vēlams vienlaikus neveikt vairākus darbus. Nogurums kavēs iespējas godprātīgi tikt galā ar solīto un padomāt par jauniem attīstības virzieniem. Var pietrūkt iedvesmas un ideju. Daudz laika paņems sadarīto kļūmju labošana. Nokārtojiet dokumentus, kas saistīti ar dzimtas nekustamo īpašumu. Pārdomāti plānojiet pirkumus sporta vajadzībām. Netaupiet uz kvalitātes rēķina. Ģimenē rūpējieties par kopīgu darbu gaišā noskaņā.

ZIVIS. Ar īpašiem panākumiem nerēķinieties. Šķitīs, ka mīņājaties uz vietas vai pat tiekat stumti atpakaļ, taču šis nav pasaules gals. Izvērtējiet savus spēkus, turieties pie tā, kas jums ir. Perioda sākumā radušās problēmas nepārdzīvojiet. Saņemsit kolēģu atbalstu, gūsit vērtīgu pieredzi, jaunas atziņas un neapstrīdamus pierādījumus, ka viss dzīvē ir pārejošs. Nelielu nogurumu noņems īsa, bet pilnvērtīga atpūta. Atturieties no alkoholiskiem dzērieniem un reibumā veiktām riskantām darbībām. Sakopiet māju, apmeklējiet tuvinieku atdusas vietas. Darbi dārzā būs reāls imunitātes un spēka avots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko