Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 15.-21. jūlijam

Nedēļas horoskopu 15.-21. jūlijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Praktiskiem cilvēkiem būs spēcīgs stimuls aktīvi darboties savā jomā. Drosmīgiem vienpašiem jābūt gataviem izšķirošam pavērsienam dzīvē. Varat sākt apgūt jaunas zināšanas, mainīt dzīvesveidu vai nodarbošanos. Kolēģi rīkosies patstāvīgi, izpaliks kopīga sadarbība. Ķerieties klāt visu laiku atliktajam – mājas remontam, ceļojumam vai pastiprinātām rūpēm par mājiniekiem –, tikai neko no iesāktā nepametiet pusratā. Nolieciet malā savu ego, rīkojieties atklāti un taisnīgi. Nepieciešama koncentrēšanās, darbojoties ar dārza tehniku. Nepeldieties piesārņotā ūdenstilpē. 

VĒRSIS. Darbi ies no rokas tiem, kuri pratīs gan runāt, gan darīt. Izvērtējiet savus naudas uzkrājumus – sapratīsit, ka nevarat atļauties visu, ko iegribas. Draugi radīs stabilitātes sajūtu, taču paveiktā augļus sagaidīsit tikai ar pacietību. Izvairieties no aprēķina cilvēkiem, nepieņemiet vēlamo par esošu. Nepakļaujieties lišķīga cilvēka mudinājumiem. Jūsu pašaizliedzība tiks novērtēta. Nekādā gadījumā neļaujiet mazajām atvasēm bez pieskatīšanas atrasties strādājošu tehnisku ierīču tuvumā; uzmaniet bērnus, kad viņi izklaidējas pie ūdens. Piedalīšanās brīvdabas pasākumā nesniegs cerēto gandarījumu.

DVĪŅI. Vēlams saglabāt gaišu skatu uz dzīvi, novērtējiet šī laika sniegtās priekšrocības. Saskatiet vērtības sevī. Pieaugs spēja pretoties nelabvēlīgiem apstākļiem. Nav ieteicams mainīt dzīvesvietu vai veikt kādas darbības ar nekustamo īpašumu. Pārsteigs sena drauga rīcība. Atturieties izrādīt savu pārākumu pār tuvo cilvēku. Rēķinieties ar to, ka noslēpumi netiks glabāti. Īslaicīga materiālo apstākļu pasliktināšanās jūs nesatrauks, taču uzmaniet dzīvokļa drošību, neatstājiet mājās neuzticamus cilvēkus. Gādājiet par darba un atpūtas laika secīgu maiņu. Atvases būs piedzīvojumu un ceļojumu kāras. 

VĒZIS. Veiksies darbi, kam nav nepieciešama precizitāte un termiņš nav strikti noteikts. Neslēpiet savus nodomus, esiet sirsnīgs pret apkārtējiem. Darbā svarīga jaudīgu un darbīgu cilvēku komanda. Ja droši pieņemsit lēmumus un aktīvi rīkosities, biznesa attīstību izdosies atgriezt agrākajās sliedēs. Naudu ienesīs nelieli projekti. Veikli apsteigsiet konkurentus. Noguruma dēļ varat aizmirst par praktiskām sadzīves lietām. Neliela nesaprašanās ģimenē saplaks, ierodoties tāliem ciemiņiem. Ceļojumam izvēlieties uzticamus un pārbaudītus ceļabiedrus, ar kuriem kopā jau esat izēdis pudu sāls.

LAUVA. Būs grūti izšķirties, kurām nodarbībām atvaļinājumā pievērsties – visam kārotajam dienas šķitīs par īsu. Mīļotais cilvēks vilks uz vienu pusi, jūs sirds vedinās uz otru debess malu. Slikti, ja neizdosies vienoties. Katru soli speriet izlēmīgi un pārdomāti. Ātri atradīsit kopīgu valodu ar jauno kolēģi. Nebūs gandarījuma par piedalīšanos citas vecuma grupas izpriecās. Politiskās situācijas dēļ var rasties domstarpības ar senu draugu, tomēr prātīgi būtu draudzību nepalaist pa vējam. Ļaujieties vēlmei kaut ko krasi mainīt savā izskatā vai ģērbšanās stilā. Brīvajā laikā turieties kopā ar ģimeni.

JAUNAVA. Romantiskas izjūtas un brīvības alkas var radīt nesaskaņas attiecībās, tāpēc izkārtojiet atelpas brīdi jūsu abu starpā – laiks visu noliks savās vietās. Iztieciet bez aizņemšanās. Atgriežoties no atvaļinājuma, esiet lietišķs, jaunumus uztveriet bez emocijām. Varat mainīt darba jomu. Būs izdevība veidot tālāk karjeru. Koncentrējieties uz galveno. Ja vēlaties panākt savu, atmetiet spītību. Neignorējiet tuvinieku intereses un vajadzības. Atvases būs sapņainas un nepraktiskas. Noraidoši izturieties pret viņu vēlmi ar materiālām iespējām dižoties draugu vidū. Atbalstiet bērnu aizraušanos.

SVARI. Brīvām attiecībām iespējama laika radīta izturības pārbaude, nopietni konflikti var novest pie šķiršanās. Bailes zaudēt patstāvību atturēs no izšķiroša lēmuma. Jūs neskars reformas darbā. Nepakļaujieties vairākuma domām, ja jūtat, ka lietas iet greizi. Pamatojiet savu lēmumu, liekot uzsvaru uz stabilitāti. Izmantojiet laiku, lai mierīgi pārdomātu rūpīgi apsveramas lietas. No pastāvīga stresa var ciest pašsajūta. Ļaujieties atpūtai tālāk no dzimtajām vietām. Atstājiet mājās darba tālruni. Nomierinās meditācija, pastaigas gar jūru, dabas vērošana. Esiet līdzsvarots un mīļš pret vistuvākajiem.

SKORPIONS. Labs periods skolas un studiju biedru kopā sanākšanai. Negaidiet gandarījumu no rosīšanās sabiedrībā, tomēr izpildiet visu, ko esat uzņēmies. Atcerieties: kur šodien, šķiet, gaida tikai grūtības, rīt viss veiksies kā pats no sevis. Naudas lietas nedrošas, kontā var izrādīties mazāka summa, nekā cerējāt. Tas kredītu iespaidā. Jūs var nepareizi saprast, kritika šķitīs kā nodevība. Nepakļaujieties tuvu stāvošas personas negatīvajam iespaidam. Draugus pieņemiet kā ģimenes locekļus. Labs laiks fiziskām aktivitātēm. Ticība labajam savos bērnos palīdzēs atrast ceļu uz viņu sirdīm. Turieties kopā!

STRĒLNIEKS. Attiecību jomā pagaidām rāms pieklusums. Neļaujiet iespaidot garastāvokli apkārtējo negatīvajam noskaņojumam. Politiskai darbībai pilnīgi nepiemērots laiks, būs daudz tukšu salmu kulšanas. Vēlams nezīmēties sabiedrībā, labāk palikt maliņā. Vadība nepildīs dotos solījumus, arī pašam būs grūti izdarīt apsolīto. Nepiemērots periods jaunu darbu sākšanai. Nekautrējieties prasīt padomu un palīdzību, taču darba jautājumos paļaujieties uz prātu un pieredzi, nevis uz ieteikumiem. Iekarsušas attiecības ģimenē nenāks par labu pašsajūtai. Izvairieties no izklaides nepazīstamā vidē.

MEŽĀZIS. Publiska uzstāšanās laikus un nopietni jāsagatavo. Palīgi var piegādāt pavirši savāktus materiālus – tad neizbēgt no nepatikšanām. Esiet vērīgs ikdienas komunikācijā ar kolēģiem un klientiem. Izvairieties no iesaistīšanās tiesas procesā vai tuvu cilvēku savstarpējā strīdā. Savu taisnību nevarēsit pierādīt, bet meli graus reputāciju. Var rasties kāds īslaicīgs ienākumu avots, pamazām sāks aizraut kāds vaļasprieks. Dzīvesbiedrs to atbalstīs. Atturieties no tāliem ceļojumiem – tie var prasīt neplānotus tēriņus. Apaļu kāzu jubileju vēlēsities nosvinēt divatā, bet draugi liks mainīt plānus.

ŪDENSVĪRS. Nepārsteidzieties. Nevajag celt to, ko nevar nest. Lielāka atbildība un pārmaiņas darba ritmā var radīt iekšēju apjukumu. Sabiedrisko līdzekļu pārvaldīšanu labāk neuzņemties, naudas lietās jābūt īpaši piesardzīgam un precīzam, varat saņemt aplamu līdzekļu ieguldīšanas padomu. Arī kāda likuma nepareizs tulkojums var radīt materiālu zaudējumu. Godprātīgi pildiet uzņemtās saistības. Nepalieciet vienatnē ar savām drūmajām pārdomām, ejiet cilvēkos! Palīdziet draugam nokārtot sarežģītas lietas ar dokumentiem. Pēc nelielas nesaprašanās mieru ģimenē atgriezīs spēja piedot.

ZIVIS. Optimisms vienmēr bijis zelta vērtē, tagad vēl jo vairāk. Neko nesasteidziet attiecību sākumposmā. Varat būt nopietnas izvēles priekšā. Klausiet savai sirdsbalsij! Svarīgākos darbus veiksiet kopā ar savu uzticamo komandu, baudīsit līdzcilvēku atbalstu. Varat veidot labu sākumu kaut kam noturīgam. Atturīgi uzņemiet lišķīgu cilvēku komplimentus. Ģimenē ne viss veidosies saskaņā ar jūsu plāniem un pašreizējām iespējām, taču nezaudējiet cerības. Palīdziet dzīvesbiedram pārvarēt emocionālu krīzi – mīļotais cilvēks būs pateicīgs par izrādīto uzmanību. Uzturiet stipru atvašu ceļa izvēli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko