Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 17.-23. septembrim

Nedēļas horoskopu 17.-23. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. It kā mazināsies radošā degsme, taču tas ir tikai šķitums. Svarīgs notikums kliedēs skumjas un iekšēju diskomfortu. Viss atkal sāks iet no rokas. Dienu ritumā iestāsies līdzsvars. No jauna sāktie darbi gan prasīs ilgāku laiku. Galvassāpes var sagādāt materiālas problēmas vai ilgstoši dzīvesvietas meklējumi. Nesteidzieties, pieņemot svarīgu lēmumu, jo no tā būs atkarīgi daudzi tuvākā laika notikumi. Ieteicama atveseļošanās kūre, un kaut vai desmit minūšu no rītiem pavingrojiet. Ģimenē neizdabājiet atvasēm, meklējiet kompromisus. Saimnieciskus darbus veiciet kopīgi un neko neatliekot.

VĒRSIS. Garastāvokli var iespaidot nogurums. Biežāk nonāksiet strīdīgās situācijās, var rasties nesaskaņas ar kolēģiem. Lietišķa sadarbība atkarīga no abu pušu godaprāta. Izmantojiet iespējas izpausties radoši. Izvērtējiet, vai uzticētā atbildības nasta būs pa spēkam. Kontrolējiet ienākumus un izdevumus. Var rasties nopietns iemesls dzīvesvietas maiņai. Ieprieciniet savējos ar sirsnīgu smaidu un atzinības vārdiem. Ģimenē var ienākt atvases draugs – vērtējiet viņu ar labvēlības pilnu skatu. Emocijas būs pārejošas, bet pirmais iespaids mānīgs. Sirsnīgi un atklāti izrunājieties.

DVĪŅI. Augsts intelektuālais potenciāls. Sabalansēsiet savas dzīves būtiskākās jomas, spēsit uzturēt labvēlīgu iespaidu līdzcilvēkos. Ar neatlaidību un gribasspēku pārvarēsiet kavējošas apstākļu sakritības darbā. Noteikti novediet iesāktos projektus līdz galam. Lieciet lietā iedzimtās spējas komunicēt ar cilvēkiem. Kāds palīdzēs sasniegt mērķi. Domājiet savas domas, uzticieties saviem mērķiem. Mazāk tērējiet laiku tenkām interneta vietnēs. Jūsu patstāvība un neatkarība izraisīs cilvēku cieņu. Ieteicamas fiziskās aktivitātes. Uz atvasi var iedarboties ārējs nevēlams spēks – esiet uzmanīgs!

VĒZIS. Daudz rosības, bet veltiet spēkus būtiskākajam. Mainot darbavietu, centieties iekļauties kolektīvā. Nemēģiniet izcelties ar ārējo izskatu – jo vienkāršāks un sirsnīgāks būsit, jo labāk. Lietojiet uzturā ekoloģiskus produktus, bet vēlams uzmanīties ar sēnēm. Nelietojiet sēņu ēdienus vienlaikus ar alkoholu. Gādājiet par pozitīvām emocijām. Regulāras pārslodzes var kaitēt veselībai. Darbu iekštelpās kompensējiet ar aktīvu atpūtu svaigā gaisā. Mājās būs daudz cilvēku. Neiekarstiet strīdos ar tuviniekiem. Novērtējiet situāciju, izrunājieties no sirds, ļaujiet katram pašam nonākt pie sava lēmuma.

LAUVA. Uzbužiniet sevi, un uz priekšu! Iekļaujieties dinamiskajā notikumu plūsmā. Attiecībās neuzspiediet savus ieradumus – ar mīļumu un iecietību panāksiet vairāk. Būs jāpaveic iekavēts darbs vai kāda cita nepadarītais. Savus nodomus priekšlaikus nevienam neatklājiet. Atlaidiet traucējošās domas, kas kavē aktivitātēm. Neaizņemieties un neaizdodiet. Gudri risiniet ar mantojumu saistītas lietas. Izmantojiet uzticama notāra pakalpojumus. Negodīgi piesavinātais izbirs caur pirkstiem kā smiltis. Pievērsiet uzmanību veselības uzturēšanai. Uzmaniet atvases. Neuzbāzīgi piesaistiet bērnus kultūrai.

JAUNAVA. Pamalē jau rādās gaiša debess maliņa. Atbrīvojieties no bažām, šaubām un nemiera. Kārtojiet lietas, neko neatliekot uz vēlāku laiku. Nāksies atdot goda parādu. Atradīsiet reālas iespējas uzlabot finansiālo situāciju, bet tas prasīs pacietību un laiku. Iesaistieties sabiedriskajās norisēs, atrodiet sev saistošu laika pavadīšanas veidu. Piemērots periods, lai tiktu vaļā no vecām, savu laiku nokalpojušām lietām. Pārceļoties no vasaras mājām uz pilsētu, neaizmirstiet paņemt līdzi uzticamos mājdzīvniekus. Ar atvasēm vienojieties par šoruden paveicamajiem pienākumiem.

SVARI. Perioda sākumā jutīsities sasaistīts. Emocionāli uztversiet gan panākumus, gan neveiksmes. Paveiksiet mazāk, nekā bijāt cerējis. Būs grūti ievērot precizitāti. Nepieļaujiet paviršību savos darbos. Pietrūks laika realizēt jaunās idejas, un nelāgais garastāvoklis var veicināt strīdus, tomēr saņemoties sasniegsit mērķus. Esiet iecietīgs pret jauno kolēģu gaitām kolektīvā. Perioda otrajā pusē atgriezīsies aizrautība un iedvesma. Atrisināsies kāda dzīves dilemma, kas ilgāku laiku nomāca jūsu prātu, – tas stimulēs pašsajūtas uzlabošanos. Biežāk vadiet laiku kopā ar ģimeni, kas ir jūsu stiprā pils.

SKORPIONS. Biežas garastāvokļa maiņas un spilgtas emocijas. Kāds no jums joprojām būs ideālā partnera meklējumos, taču emociju iespaidā nesaraujiet attiecības ar senu draugu. Bez aizspriedumiem risiniet sarežģījušos situāciju. Nenokavējiet svarīga dokumenta kārtošanu, pabeidziet pārāk ieilgušus darbus. Sabiedriskām aktivitātēm piemērots perioda vidus. Veltiet pienācīgi daudz laika savai veselībai, ievērojiet ēdienreizes. Vakarā laikus dodieties pie miera, no rītiem ilgi negulšņājiet – celieties un rosieties! Īslaicīga nesaprašanās dzīvesbiedru starpā. Savediet kārtībā dzimtas arhīvu.

STRĒLNIEKS. Periodā daudz personisko vajadzību, uzdevumu un pārbaudes testu – tas satrauks, būs spriedzes pilna gaisotne. Taču šaubu brīdī atbalstīs mīļotais cilvēks. Jaunās attiecības var būt īslaicīgas. Pieķersieties kādam sastaptajam, kurš atbalsta jūsu uzskatus. Izvairieties no konfliktiem gan mājās, gan darba kolektīvā. Esiet atvērts kompromisiem. Centieties noturēties gan darbu, gan izdevumu rāmjos. Gudri vienojieties naudas lietās. Neļaujiet sevi izprovocēt uz rīcību, kas vēlāk būs jānožēlo. Radošos kāda loma vai darbs var padarīt populārus. Palīdziet atvasēm mācību cēliena sākumā.

MEŽĀZIS. Skaists un krāsains periods. Pietiks enerģijas aktīvi darboties savās gaitās. Mazāk domājiet par sīkām problēmām. Atturieties no nemitīgiem runas plūdiem. Jums doto varu izmantojiet cilvēku interesēs. Esiet sirsnīgs un klusināts emociju izpaudumos. Radošas veiksmes. Noskaidrojiet piedāvātā darba nianses. Uzmanīgi rīkojieties izveidotajā biznesa lauciņā, izvērsieties pēc iespējām. Esiet uzmanīgs, nepalaidiet garām ko nozīmīgu. Tiecieties ar tīkamiem cilvēkiem, domubiedriem. Atbalstiet atvases viņu ārpusskolas interesēs. Izmantojiet iespēju apmeklēt labu pasākumu. 

ŪDENSVĪRS. Rudens periods nāks ar lielu gaidīšanu. Nebūs ne vienatnes, ne klusuma. Jutīgi uztversiet laika prognozes. Biežas garastāvokļa maiņas, izjutīsiet lielu spriedzi, taču spēsit piemēroties mainīgajiem apstākļiem darbā. Sekmēsies tehniski risinājumi. Rosieties cilvēkos, ar kuriem jums ir kopīgas intereses. Neļaujiet gadījuma paziņām rupji iejaukties jūsu personīgajā dzīvē. Ievērojiet atslodzes diētu, ēdiet dārzeņus, augļus. Var mainīt dzīvokļa iekārtojumu vai iegādāties jaunas mēbeles. Rūpējieties, lai jūsu mājā ikviens justos gaidīts. Divatā var doties ekskursijā vai apciemot labu draugu pāri. 

ZIVIS. Nebūs viegli ierobežot pārmērīgo rosību, jo emocijas bieži ņems virsroku pār prātu. Atturieties no iesaistīšanās pat vismazākajā ķīviņā ar mīļoto – pakļausiet viņu drīzāk ar maigumu un rūpēm. Nepieļaujiet pārlieku steigu, izvairieties no strīdiem, bet nevairieties no dienišķiem pienākumiem. Finansiālie projekti – pretēji gaidītajam – realizēsies lēnāk. Var būt nejauši ienākumi. Izdodiet naudu izkalkulētiem nolūkiem. Iegūto īpašumu izjutīsit kā stabilitātes garantu. Stipriniet imunitāti, atpūtiniet acis, raugoties tālumā. Lolojiet atvases, taču nelutiniet tās – ļaujiet viņām pašām meklēt risinājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko