Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 3.-9. jūnijam

Nedēļas horoskopu 3.-9. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Mierīgs periods. Nelaidiet gar ausīm mīļotā sacīto. Politiskā darbībā būs jāpieņem savai pārliecībai pretēji lēmumi. Esiet uzmanīgs ar masu mediju pārstāvjiem. Atturieties no skarbuma un augstprātības. Izturieties ar sapratni pret citādi domājošo viedokļiem. Reklāmas pasākums neizdosies tik labi, kā cerējāt. Ne visi plāni būs pa spēkam. Nekrājiet parādus, centieties atdot to, kas apsolīts. Apstākļi var kārtoties tā, ka gribot negribot būs jāpaņem atelpa. Iespējams spēku un iedvesmas izsīkums. Galvenais ir atvašu drošība un veselība. Uzmaniet sevi, brīdiniet tuviniekus par ērcēm.

VĒRSIS. Pieaugs enerģija. Būs laba intuīcija. Esiet patiess, kaut apkārtējiem šķitīs, ka kļūstat skarbs. Palēniniet savu dzīves skrējienu, nepārvērtējiet spējas un varēšanu. Ierobežojiet alkoholisko dzērienu patēriņu – reibumā var tikt pateikti vārdi vai veikta darbība, kas radīs plaisu dzīvesbiedru starpā. Esiet gatavs vienoties un izlīdzināt domstarpības. Laikus izdomājiet, kā ar atvasēm pavadīsit vasaru. Dariet tā, lai katrs varētu saņemt to, pēc kā alkst sirds. Galvenais, lai visi kopā turētos ar gaišām emocijām un savstarpēju sapratni. Uzklausiet viedokļus un esiet gatavs arī piekāpties.

DVĪŅI. Centieties izprast tuvā cilvēka rīcības iemeslus. Nekāpiet uz grābekļa atkal un atkal. Mēģiniet aizmirst agrākos pāridarījumus, izvairieties teikt ļaunus vārdus. Perioda otrā puse būs nedaudz mierīgāka. Tiesas procesā iespējams izlīgums. Atturieties no investīciju veikšanas, visai liela iespēja tikt iesaistītam viltus darījumos. Pateiktais «tikai vienam cilvēkam» kļūs zināms ļoti daudziem. Šajā periodā atturieties no pārgalvības uz ūdens, kā arī no ceļošanas ar ūdens transportu. Var vākt un sagatavot dziednieciskas zālītes.

VĒZIS. Gādājiet, lai visam pamatā ir godīgas attiecības. Nestrīdieties ar mīļoto. Sarunās izvēlieties sakāmo, apdomājiet katru vārdu. Darbā pagaidām stabilitāte ar pozitīvu fonu, it īpaši kultūras jomā. Spēsit piesaistīt jaunus, talantīgus partnerus, firmai uzticēs perspektīvu projektu, un jūsu pūles pienācīgi novērtēs. Politiskajā vidē iespējamas rūpīgi organizētas aizkulišu cīņas, apzināta pretestība jauniem strāvojumiem. Pārmaiņu sarežģītajā laikā būs daudz visa kā laba solītāju; domājiet, apsveriet. Rūpējieties par ģimenes interesēm. Māciet atvasēm būt atbildīgām, nenomaldīties viltus ziņās.

LAUVA. Uz iecerēto rezultātu virzieties mierīgi, bez steigas. Neļaujieties vēlmei kāroto iegūt uzreiz. Pret līdzcilvēkiem būsit tikpat prasīgs kā pret sevi. Iegūsit apkārtējo cieņu. Veiksies radoši darbi. Atturieties no kritiskām piezīmēm un dzēlīgiem izteicieniem uz personiskas nepatikas pamata. Nesāpiniet nevienu. Viegli risināsit praktiskus jautājumus. Neskopojieties maksāt par labu lietu, kas sagādās prieku un ilgi kalpos. Var gadīties, ka pavisam negaidīti antikvariātā atrodat kaut ko, kas jums patiks gadiem. Varbūt pienācis īstais brīdis kaut ko mainīt savā apkārtnē vai pašam sevī.

JAUNAVA. Situācija visapkārt kļūs saspringtāka, taču vairosies darboties griba. Atturieties no spekulatīviem darījumiem un ātras naudas iegūšanas piedāvājumiem. Laba saprašanās ar gados jaunākiem cilvēkiem. Var veidoties kopīgs uzņēmējdarbības projekts. Nebūs gudri pieļaut lielākus izdevumus par saviem ienākumiem. Padomājiet par signalizācijas ierīkošanu darbā un mājās, par alternatīviem elektroenerģijas iegūšanas variantiem. Draugu un paziņu vidū tā vai citādi sarunas sāksies un beigsies ar pašreizējā stāvokļa apspriešanu. Ģimenē kopīgi lemsit ietaupīt, gatavojoties rudenim un ziemai.

SVARI. Dažkārt apkārtējie izmantos jūsu impulsīvo rīcību un realizēs savus savtīgos plānus. Paļaujieties uz intuīciju, tā nepievils. Apmieriniet savu izziņas kāri, esiet vērīgs pret jaunām iespējām. Aktīvi rosieties sabiedrībā. Zināšanas ļaus izdarīt pareizus secinājumus. Uzturiet kontaktus ar uzticamiem cilvēkiem. Veltiet vairāk uzmanības mājas dzīvei un tuvinieku noskaņojumam. Saistībā ar materiālām lietām var izcelties nesaskaņas starp ģimenes locekļiem. Atvases mēģinās manipulēt ar jums, esiet gatavs saprotami skaidrot pašreizējo situāciju.

SKORPIONS. Darbā, koncentrējoties uz mērķi, varat nonākt sarežģītas izvēles priekšā. Nepaļaujieties tikai uz savu pieredzi un zināšanām, konsultējieties ar domubiedriem. Īstais laiks sākt domāt par ragavām, kas jātaisa vasarā, – tieši tagad jādomā par mājas siltumapgādi saltajos mēnešos. Jārīkojas ar prātu, ja esat nolēmis mainīt dzīvesvietu. Labu domu vadīts, varat sniegt palīdzību cilvēkiem. Ļoti svarīga ir saskaņota ģimenes locekļu rīcība. Konflikta situācijā paglābs abu pušu piekāpšanās. Izrunājiet ar atvasēm turpmākās izglītības iespējas. Ceļojumā vai ekskursijā māciet bērniem pazīt putnus un augus. 

STRĒLNIEKS. Siltais laiks veicinās dzīvesprieku. Pietiks spēka gan darbam, gan mīlestībai. Uzlabosies gaisotne ap jums, jutīsities brīvāks, jūsu rosība nesīs vairāk labuma. Var izdarīt izdevīgu ieguldījumu vai nozīmīgu pirkumu, sākt veidot nelielu materiālu uzkrājumu. Sekmīgi rakstu darbi. Dzīvojiet ar savu prātu. Sijājiet plašsaziņas līdzekļos dzirdēto un redzēto. Radiet tuvajiem komfortablus dzīves apstākļus. Sirsnīgi vārdi mīļajiem un maza uzmanības paušana vienmēr ir lielā vērtē. Rodiet iespējas bērniem iepazīties ar izvēlēto profesiju. Ieteicami lokanības un staipīšanās vingrinājumi dabā.

MEŽĀZIS. Vairosies enerģija un uzņēmība. Draugi jūs cienīs par iejūtību un izpalīdzību. Esiet uzmanīgs, sadarbojoties ar jauniem partneriem, neiesaistieties svešā projektā, pamatīgi to neizpētot. Adekvāti novērtējiet savu iespējamo pienesumu vai zaudējumus. Nekādā gadījumā neveidojiet parādus – tuvākajā laikā šis jūgs būs grūti panesams. Aizņemtības un noguruma dēļ varat sastrīdēties ar ģimenes locekļiem. Vismaz vasarā nekārtojiet darba lietas brīvdienās. Ļaujiet noplakt emocijām un sagādājiet visai ģimenei jauku atpūtu. Atvase priecāsies par sagādāto darba iespēju brīvlaikā.

ŪDENSVĪRS. Lielu iespaidu uz jūsu lēmumiem atstās pašsajūta un dzīvā iztēle. Vientuļajiem var gadīties kāda pavisam īsa mīlas intriga. Jutīsities stabili, kaut daudzo darbu dēļ reizēm šķitīs, ka esat kā vāvere ritenī. Būs grūtāk piemēroties straujām apstākļu maiņām. Senāku ieceru realizāciju atlieciet uz vēlāku laiku. Neaizmirstiet tuva cilvēka jubileju. Viss apkārt zied, pacentieties ziedēt arī jūs! Neļaujiet rūpēm sagandēt noskaņojumu brīvdienās. Būs iespēja rūpēties par sevi un saviem tuviniekiem. Kopā ar ģimeni paciemojieties pie vecākiem – labākā dāvana viņiem būs nesteidzīgie ciemiņi.

ZIVIS. Būs nepieciešama aša domāšana. Jauni kontakti nodrošinās vieglāku ceļu uz mērķi. Parūpējieties par ātrāku aizņēmuma atdošanu. Neesiet pārāk kritisks pret apkārt notiekošo. Atturieties no sava pārākuma paušanas darbabiedru vidū. Esiet pateicīgs par piedāvātajām jaunajām iespējām – izmantojiet tās ar prātu. Pirms dodaties tālākā ceļā, pārbaudiet vai mājās viss sakārtots. Neizdosies ieplānotā naudas ekonomija, uzmanieties, koriģējot ģimenes budžetu – svarīgi izvairīties no liekiem tēriņiem. Paraugieties uz savu šķietamo neveiksmi no attāluma – izrādīsies, ka nekas uztraucošs nav noticis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko