Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Nedēļas horoskops: 6. -12. janvāris

Nedēļas horoskopu 6.-12. janvārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Trauksmes un nemiera sajūta sirdī; neskaidrība darba jautājumos. Kolēģu uzskati var nesakrist ar jūsu domām. Uzklausiet dzīves pieredzējuša cilvēka viedokli! Atliciniet laiku uzkrājušos dokumentu kārtošanai. Ieilgusi kaite var atkāpties, bet traucējumus pašsajūtā var radīt negatīvi ārēji faktori. Centieties panākt vienotu ģimenes viedokli jautājumā, kas skar visus tuviniekus. Taupot elektrību, nedzīvojiet pustumsā – gaisma uzlabos garastāvokli. Stipriniet savu un mīļo cilvēku ticību, ka viss būs labi. Gādājiet, lai netrūkst savstarpējās saskaņas un uzmanības.

VĒRSIS. Pievērsieties tam, kas notiek šeit un tagad. Ar neatlaidību tiksiet galā ar kolēģa kurnēšanu, taču neprasiet no cilvēkiem īpašu atklātību vai palīdzību. Labs periods pārdomātiem projektiem. Veiksies radošs darbs. Nodarbojieties ar to, kas rada gaišu noskaņu, esiet izpalīdzīgs un labvēlīgi noskaņots pret apkārtējiem. Kopiet savu māju, priecēs pārkārtojumi. Izlasītajā grāmatā gūsit vērtīgas atziņas. Atbalstiet tuvu cilvēku viņa noslogotajā ikdienā. Saskaņa ar mazbērniem. Gaidāms patīkams pārsteigums no tuva ģimenes locekļa. Atcerieties atvēlēt laiku atpūtai – liela slodze var mazināt enerģiju.

DVĪŅI. Gandrīz pret savu gribu varat nokļūt apkārtējo uzmanības centrā. Koncentrējieties uz mērķu sasniegšanu, rīkojieties bez vilcināšanās. Neveidojiet sazvērestības teorijas. Cilvēkus saistīs jūsu optimisms, taču centieties ar savu aktivitāti nenomākt apkārtējos. Daļa enerģijas aizies neparedzētu šķēršļu pārvarēšanai. Cik iespējams, iesaistieties labdarībā. Piedalieties atvašu brīvā laika organizēšanā, esiet saprotošs. Sakiet labus vārdus cits citam. Turpiniet palīdzēt un atbalstīt dzīvesdraugu. Nejauša iepazīšanās izklaides vietā var sagādāt nepatikšanas.

VĒZIS. Izjutīsit atbalstu kolēģu vidū, tiks apmierināta jūsu godkārība. Reālas karjeras izaugsmes iespējas. Radošās ieceres un aktivitāte palīdzēs uzturēt labu garastāvokli. Nedaudz uzlabosies materiālā situācija. Esiet gatavs sākt ko pilnīgi jaunu, taču izvairieties no neizprotamām vai aizdomīgām situācijām. Var sākt apsvērt apģērba un sporta inventāra iegādi pavasara sezonai. Ar ģimeni vairāk laika pavadiet dabā, nevis lielveikalos. Mīļotais vēlēsies gan būt kopā, gan saglabāt savu patstāvību. Respektējiet viņa ieradumus, neizrādiet savus untumus – nav vērts bojāt garastāvokli par sīkumiem.

LAUVA. Neliels saspīlējums kolēģu starpā. Vēlēsities gūt lielāku patstāvību un saņemsiet tam vadības atbalstu. Veiksmīgi izdosies saliedēt darbabiedrus kopīgam projektam. Kāds tuvs draugs cerēs uz morālu atbalstu un padomu no jūsu puses. Visiem spēkiem izvairieties no infekcijas. Ja nav lielas nepieciešamības, mazāk uzturieties ļaužu pārpilnās vietās. Var izdarīt iecerētos pārkārtojumus dzīvesvietā, tikai nevajag pārvērtēt savas spējas. Veiciniet saprašanos ar mīļoto. Galvenais neturēt sevī aizvainojumu un rūgtumu – izrunājieties atklāti, no sirds. Mājās vairāk laika veltiet ģimenei.

JAUNAVA. Veiksme pārdomātās lietās. Ar savu optimismu pozitīvi iespaidosit apkārtējos. Sekmīgi risinājumi biznesā, ja visu apsvērsit un nesteigsities. Konkurenti var radīt negaidītas problēmas. Iesaistieties tikai atklātā un godīgā cīņā. Lai neko neaizmirstu, piefiksējiet idejas. Cieši sadarbojieties ar kolēģiem. Piedalieties pasākumos, kur tiekat ļoti gaidīts. Atrisināsiet jautājumu, kas ilgi viesa neskaidrību. Salabojiet tehniku mājsaimniecībā. Ieturiet kaut īsu atslodzes diētu. Attiecībās ar mīļoto būs negludumi, kuros varēsit vainot savu egoismu un nepiekāpību. Biežāk baudiet mājas siltumu.

SVARI. Perioda sākumā darbosities produktīvi. Stingri turiet vadības grožus savās rokās. Izdosies saņemt izdevīgu pasūtījumu. Priecējoša stabilitāte finanšu jomā, taču, kārtojot naudas lietas, iedziļinieties pat šķietamos sīkumos. Ieteicams papildināt zināšanas tehnoloģiju jomā. Uzturiet vienlīdzīgu sarunu ar savu spuraino atvasi – galu galā pēdējais vārds ne vienmēr jāpatur jums. Mīļotajam cilvēkam patiks jūsu prasme īstajā brīdī izdarīt ko sirsnīgu, spēja intuitīvi just un saprast noskaņojumu. Azartiskas un dinamiskas brīvdienas tuvu draugu lokā. Ģimenes locekļa jubilejā var organizēt ballīti.

SKORPIONS. Ieturiet līdzsvaru starp darba pienākumu pildīšanu un dzīves baudīšanu. Nesūdzieties par darbu lielo apjomu. Ja saņemsities, ar visu lieliski tiksiet galā. Šajā laika posmā no jums maz kas atkarīgs. Ne vienmēr būs iespējas salāgot savas un līdzcilvēku vajadzības. Esiet pacietīgs un iecietīgs. Brīvdienās ieteicams netāls izbraukums kopā ar labiem draugiem. Neaizmirstiet vismaz piezvanīt tālumā dzīvojošajiem. Iespējams, radīsies vēlēšanās kādu laiku pavadīt klusumā un mierā – dariet to bez sirdsapziņas pārmetumiem. Šis pārdomu laiks var būt pagrieziena punkts gada ritējumā.

STRĒLNIEKS. Laiks ķerties pie rūpīgi pārdomātiem darbiem. Reizēm šķitīs, ka darba lietās valda pilnīgs haoss. Var nākties pielāgoties neparastiem apstākļiem un kaut ko paveikt ļoti īsā laikā. Stress var ietekmēt pašsajūtu. Nenosodiet bez vainas vainīgo. Ieturiet samērīgu dienas ritmu. Agra celšanās un regulāras ēdienreizes ļaus izvairīties no kuņģa darbības traucējumiem. Centieties būt taupīgs, jo tuvākajā laikā iespējami neparedzēti lielāki izdevumi. Atvases, kas pašlaik tālumā, sniegs atbalstu. Maznozīmīgas domstarpības mīļoto starpā, taču galvenais dusmās nepateikt pirmo, kas ienāk prātā.

MEŽĀZIS. Daudzie darba pienākumi gan iedvesmos, gan nogurdinās. Turpināsies reformas, tiks akceptēti jūsu iesniegtie projekti. Droši paļaujieties uz domubiedru padomiem. Jaunas idejas būs diezgan grūti realizēt. Jūs skars pārmaiņas nodokļu sistēmā. Veiksmīgas lietišķas tikšanās, labprāt rosīsities cilvēkos. Uz darba intervijām neejiet sadrūmis un sašļucis. Nerājiet atvases par sīkiem nodarījumiem, labāk padomājiet par motivējošu izklaidi vai jauku dāvanu. Parūpējieties par kādu, kuram nav paveicies. Mājās emocionāli atklāta saruna stiprinās tuvās attiecības.

ŪDENSVĪRS. Neļaujiet izsīkt enerģijai. Radīsies iespēja dažādot naudas pelnīšanas veidus – var ieguldīt, likt pamatus kaut kam stabilam. Sadarbojieties ar labiem draugiem. Nepieļaujiet pārmērības. Izvairieties no infekcijas, īpaši uzmaniet plaušas. Ja nav izdevības tikties ar tuviniekiem, regulāri piezvaniet viņiem, uzmundriniet, ja iespējams, palīdziet. Nekad nepaaugstiniet balsi sarunās ar ģimenes locekļiem. Atturieties no nepamatotiem pārmetumiem. Nāksies atzīt, ka ģimenes galva ir dzīvesbiedrs – šajā laikā viņš būs gan jūsu grāmatvedis, gan jurists. Rūpējieties par tuvo cilvēku.

ZIVIS. Prieku un enerģijas pieaugumu dos radošas izpausmes. Piemērots laiks ķerties pie jaunu ideju realizēšanas. Sastapsiet draudzīgu sponsoru, veidosies godīgas biznesa attiecības. Labu palīdzību sniegs arī partneri ārpus Latvijas. Ieteicams slīpēt praktiskās iemaņas. Neatlieciet konsultācijas ar mediķiem. Ģimenes locekļi augstu vērtēs mieru un harmoniju mājās. Esiet domubiedri, turpiniet mierīgu līdzāspastāvēšanu ar šķirto dzīvesbiedru. Sabalansējiet emocijas un ambīcijas, novērtējiet spēju piedot un turpiniet paļauties viens uz otru. Bērni to novērtēs, mīlēs un cienīs gan tēvu, gan māti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko