Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 8.-14. aprīlim

Nedēļas horoskopu 8.-14. aprīlim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Enerģijas pietiks, izdarīsit iecerēto. Ja nebaidīsities riskēt, veiksmīgs posms finansēs. Kredītu var ņemt, bet vispirms nokārtojiet visus parādus. Nepaļaujieties uz veiksmi, sakārtojiet lietas un noformējiet dokumentus. Cilvēciskās attiecībās augstu tiks vērtēta atklātība. Būs ar steigu jālabo agrāk pieļauta kļūda. Nepamatota greizsirdība var radīt neatgriezeniskas sekas. Nezaudējiet ciešos kontaktus ar atvasēm un draugiem tālumā. Pēc grūta darba cēliena iekārtojiet sev atslodzi – nav svarīgi, vai tas ir pārgājiens, teātra apmeklējums vai vakars uz dīvāna ar grāmatu rokās. 

VĒRSIS. Jums būs iespēja pārliecināties par mīļotā cilvēka patiesajām jūtām. Steigai jābūt pārdomātai. Darbā var nākties pabeigt iesākto, jauninājumus atliekot uz vēlāku laiku. No jums prasīs pamatotus plānus. Var būt situācijas, kas izsitīs no ierastā ritma. Būs jāpieņem diezgan sarežģīts lēmums un ar godu jāizkļūst no neveiklas situācijas. Brīvajā laikā dariet sirds darbus, kas prasa žēlsirdību, atbildību un līdzcietību. Atvases enerģiju novirziet saistošās brīvā laika nodarbībās. Jārēķinās, ka tas var prasīt materiālus līdzekļus. Mājās beidzot būs jānokārto atliktas sadzīviskas lietas.

DVĪŅI. Ja nojaušat, ka attiecības sākušas irt, skatieties patiesībai acīs – būs mazāk sāpju, ja šķirsieties pa draugam. Neskatoties uz pašreizējo situāciju, iespējams kāpums karjerā. Izmantojiet radušās izdevības un kontaktus. Var iekārtoties citā darbā. Jaunie pienākumi būs saistoši un gandarīs. Lieti noderēs agrāk gūtās zināšanas. Pietiks jaudas labi veikt uzticēto. Rīkojieties, esiet draudzīgs ar kolēģiem. Parūpējieties par savu ārējo izskatu. Var iegādāties jaunu apģērbu, mainīt frizūru – tas viss atbildīs jūsu pašreizējam noskaņojumam. Saņemsiet ģimenes un draugu atbalstu.

VĒZIS. Bez steigas pats kārtojiet savu dzīvi. Šķitīs, ka esat mazliet izkritis no ierastā ritma, bet atcerieties, ka pārmaiņas var sākt ar sīkām niansēm. Mazajā biznesā nopietni panākumi pagaidām nav gaidāmi, klibos loģistika, taču tās būs pārejošas grūtības. Sarežģījumi liks racionāli saplānot darbu grafiku. Apkārt notiekošo uztveriet bez dramatizēšanas, sargājiet savus nervus. Viss būs, kad pienāks laiks. Ja būsit uzmanīgs, veselība raizes nesagādās. Rūpējieties, lai jūsu ieguvumi tiktu sadalīti taisnīgi. Baudiet pavasari! Sarīkojiet savā lauku īpašumā talku ar pikniku finālā, izvējošanās dabā sagādās prieku arī atvasēm.

LAUVA. Šajā laikā individuāli paveiktais liks labus pamatus turpmākajam ceļam. Nelielu spriedzi kolektīvā var radīt jūsu neorganizētība, taču konkurentu centība mudinās strādāt raitāk, padomāt par labu reklāmu. Neiesaistieties strīdos un intrigās. Ja ar tehniku esat labās attiecībās, varat sākt apgūt auto vadīšanu. Ikdienā vēlama mērena fiziskā slodze, taču dažkārt pietiks arī ar kājām veicamu ceļu uz darbu un atpakaļ. Saskaņai ģimenē nepieciešama atklātība un uzupurēšanās. Radiniet atvases pie grāmatu lasīšanas. Pavasarī pamazām izslēdziet no bērnu prātiem televizora klātbūtni.

JAUNAVA. Lieliskas iespējas ievirzīt savu dzīvi precīzākās sliedēs. Neļaujiet sabiezēt spriedzei attiecībās – šajā periodā katrs sīkums var kļūt sprādzienbīstams. Turieties pie izstrādāta dienu kārtības rituāla, citādi var iestāties haoss. Neatlieciet iesāktus radošus darbus uz vēlāku laiku. Iedvesma neradīsies uz līdzenas vietas. Atturieties no nekustamā īpašuma iegādes – iespējams, tas nav domāts jums. Pēc spraiga darba perioda labvēlīgs laiks spēku atgūšanai. Sāciet ģimeniskas nodarbes, piemēram, kopīgu rīta vingrošanu. Ar saviem pusaudžiem atklāti runājiet par notikumiem pasaulē.

SVARI. Gaišu izjūtu laiks, svētīgs periods mīlestībai. Noskaņojieties uz veiksmi, būs pozitīvi notikumi, pacēlums radošā darbā. Ja rīkosities konkrēti un skaidri, spēsiet iejusties pārmaiņu laikā. Apdomājot varat gūt nelielus ienākumus. Kaut šķitīs, ka naudas ir pietiekami, atturieties to tērēt nevajadzīgām lietām. Var izdevīgi pārdot nekustamo īpašumu. Atbildīgi rūpējieties par dzimtas vecākajiem cilvēkiem, rēķinieties ar viņu gadu nastas īpatnībām. Dalieties tajā, kā jums ir gana. Ģimenē turieties kopā, izvairieties no nesaskaņām mīļo cilvēku starpā. Strīdi būs grūti panesami.

SKORPIONS. Par spīti piņķerīgām situācijām, nezudīs dzīvesprieks. Nav vēlams dibināt jaunas attiecības – tām jums neatliks laika. Pieaugs garīgā enerģija, intelektuālais potenciāls, un tas veicinās radošu darbu. Labi padarītais visvairāk iepriecinās pašu. Kolektīvā tiks paziņoti svarīgi lēmumi, un pārmaiņas jums nāks tikai par labu. Komunicējiet ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem. Neizplatiet nepārbaudītu informāciju un ziņas. Stipriniet imunitāti, dzeriet svaigas sulas. Kā nekad nepieciešams pietiekams laiks miegam. Dvēseles spēku gūsiet ģimenē un draugu lokā. Piesaistiet cilvēkus apkārtnes uzkopšanai.

STRĒLNIEKS. Var būt jāizkāpj no ierastās komforta zonas, steigā jāpieņem neordināri lēmumi. Daudz domāsiet par attiecību kārtošanu ar dzīvesbiedru. Nesaprašanos var radīt attiecības ar tuvā cilvēka atvasi no iepriekšējās laulības. Stāvokli iespējams uzlabot, ja būsiet pacietīgs un neuzspiedīsiet savu gribu par jebkuru cenu. Ļaujiet cilvēkbērnam pieņemt jauno situāciju, taču nav vēlama arī izdabāšana viņa kaprīzēm. Saglabājiet apdomību un mieru. Ja sevi netaupīsiet un ļausieties stresam, iespējams garīgu un fizisku spēku izsīkums. Atslābinieties, veltiet laiku vaļaspriekam. 

MEŽĀZIS. Samērā pozitīvs un mierīgs periods. Maznozīmīgas lietas nedrīkst nomākt dzīvesprieku. Atplauksiet tuva cilvēka maigumā un dvēseles siltumā. Notikumi ritēs ierasto gaitu bez īpašas jūsu iejaukšanās. Darbi nesagādās grūtības, jo esat to visu darījis jau iepriekš. Spilgtas emocijas veicinās radošas izpausmes. Var nākties atturēt draugu vai tuvu cilvēku no neattaisnojama riska. Viedums palīdzēs neiesaistīties problēmās, kas ne mazākā mērā jūs neskar. Vairāk palīdziet atvasēm mācībās, rādiet piemēru un veiciniet norūdīšanos sporta zālē un dabā.

ŪDENSVĪRS. Būsit darbīgs, nesamierināms un ietiepīgs, tāpēc attiecībās grūti nāksies rast saprašanos. Neparedzēti notikumi prasīs ātru un apņēmīgu rīcību. Biznesā pagaidām negaidiet ātrus rezultātus. Mēģiniet saprast cilvēku rīcības motīvus. Pašlaik neplānojiet darbus tālu uz priekšu – centieties apdarīt to, kas noteikti jāpagūst šajā laika periodā. Nesteidzieties pārlieku emocionāli paust savu pieķeršanos jaunajam paziņam, varat nokļūt nesaprotamā situācijā. Hroniskiem astmas slimniekiem jāraugās, lai vienmēr būtu pa rokai nepieciešamie medikamenti. Prātīgi kontrolējiet atvašu iegribas.

ZIVIS. Var sākties pārmaiņas dzīvē. Alkas pēc brīvības liks citām acīm paskatīties uz mīļoto. Iespējams, lemjot palikt kopā, esat pārsteigušies. Taču gādājiet, lai augstā pašapziņa jums netraucē dzīvot. Piemērots periods naudas lietu risināšanai. Pateicoties labam noskaņojumam, spēsit daudz paveikt, bet nāksies piebremzēt pārāk strauji sāktās biznesa aktivitātes. Var kavēties atlīdzība par darbu; meklēsit jaunu ienākumu avotu. Atturieties no alkohola lietošanas. Mēģiniet atvieglot vecāku dzīvi. Ģimenes pieaugums var ierasties nedaudz agrāk, nekā gaidīts. Saskaņojiet darbu ar jaunajām rūpēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko