Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 5. augusts
Osvalds, Arvils

Ceturtdien notiks Laimas šokolādes svētki

Laimas bijušās šokolādes ražotnes pagalmā Miera ielā, Rīgā, ceturtdien, 11.jūlijā, notiks Orkla Latvija zīmola Laima šokolādes svētki, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Pasākumā būs iespējams piedalīties dažādās aktivitātēs, tostarp radošajās darbnīcās pieaugušajiem un bērniem, kā arī klusajā diskotēkā un citās aktivitātēs. Tāpat paredzēti dažādi muzikāli un teatrāli priekšnesumi.

Svētkos piedalīsies arī citi uzņēmumi, tostarp "Buono Buono pizza", "Kalve Espresso room", "M50", "Northen Grip", "Kafe Loja", "Divi Laivā", "Laury Paper" un "Maverick", bet ēdināšanu nodrošinās "Vīnkalnu" picērija, "Augs Raugs garšaugs", "Holy Sip" bārs, "Bliss Gellato" un "Vafeles gaisā".

Ieeja teritorijā būs atvērta no plkst.17, bet svētku programma norisināsies no plkst.18 līdz plkst.23. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Jau ziņots, ka "Orkla Latvija" koncerna apgrozījums 2022.gadā bija 111,059 miljoni eiro, kas ir par 2,1% mazāk nekā 2021.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa palielinājās 2,8 reizes un sasniedza 6,046 miljonus eiro. 2023.gada finanšu rezultāti vēl nav publicēti.

Uzņēmums reģistrēts 2009.gadā, un tā pamatkapitāls ir astoņi miljoni eiro. Latvijā "Orkla" pārstāv un attīsta "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu Čipsi", "Spilva", "Gutta", "Latplanta" un citus zīmolus. Uzņēmums iekļaujas Norvēģijas koncernā "Orkla".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko