Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Atklāj Jūrmalas Mākslas skolas audzēkņu izstādi "Atpūta viesnīcā Hotel Jūrmala Spa"

Otrdien, 16. oktobrī, tika atklāta izstāde Atpūta viesnīcā Hotel Jūrmala Spa, kura tapusi sadarbībā ar Jūrmalas Mākslas skolas audzēkņiem. Visi jūrmalnieki, kā arī Jūrmalas viesi aicināti līdz pat šī gada 30. decembrim apskatīt 21 jauno mākslinieku darbus viesnīcas Hotel Jūrmala Spa 1. stāva foajē.

Viesnīca Hotel Jūrmala Spa aicināja Jūrmalas Mākslas skolas audzēkņus iesniegt savu skatījumu, kā viesnīcas viesi atpūšas Jūrmalā. Kopā tika iesniegts 21 zīmējums, kuri atšķiras gan ar izdomu, gan krāsu bagātību. Tie parāda, ka Jūrmalā aug talantīga jauno mākslinieku paaudze. 12 krāšņākie darbi tika publicēti viesnīcas Hotel Jūrmala Spa 2019. gada kalendārā. 

"Viesnīcas kolektīva vārdā vēlos paust mūsu visu prieku par šī krāsainā projekta realizēšanu, jo paši lielākoties esam jūrmalnieki un mums rūp mūsu pilsēta, tās iedzīvotāji un vide. Jūrmala - tie esam mēs visi kopā! Esam pateicīgi par Jūrmalas Mākslas skolas atsaucību, īpašs paldies Antonam Vaivodam. Protams, pateicamies arī visiem māksliniekiem, kuri veltīja savu laiku un radošumu mūsu projektam," atklājot izstādi, uzsvēra Hotel Jūrmala Spa vadītājs Arne Kalbus.

Izstādes atklāšanu apmeklēja zīmējumu autori ar ģimenēm, Jūrmalas Mākslas skolas un Jūrmalas domes pārstāvji. 12 māksliniekus, kuru darbi tika izvēlēti viesnīcas 2019. gada kalendāram, apbalvoja ar dāvanu kartēm atpūtai visai ģimenei viesnīcas atjaunotajā saunu un baseinu centrā Wellness Oasis. Pasākumā laikā visi viesi bija aicināti pielikt savu artavu viena kopēja zīmējuma radīšanā, kas arī būs apskatāms izstādē. 

Hotel Jūrmala Spa ir 4 zvaigžņu viesnīca un atrodas Jūrmalas centrā uz Jomas ielas, kur pulsē kūrortpilsētas dzīve. Viesnīca piedāvā 190 ērtus viesu numurus, mūsdienīgu saunu un baseinu centru Wellness Oasis, plašu spa procedūru klāstu skaistumkopšanas un spa centros, kā arī gardas maltītes restorānā Jūrmala ar plašu vasaras terasi, krāsainus kokteiļus Seaside kokteiļu bārā ar apburošu skatu pār Jūrmalu un Rīgas jūras līci. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko