Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Madars Apse aicina uz Latvijā lielāko skeitborda tūri

No 23. maija līdz 2. jūnijam Latvijā notiks lielākā skeitborda tūre, kuru organizē Latvijā un pasaulē populārais skeitbordists Madars Apse. Tūrē vairāku lielāko Latvijas pilsētu ielās varēs sastapt pasaulē atzītus skeitbordistus un piedalīties dažādās aktivitātēs.

Tūres laikā skeitbordisti apmeklēs vietējos skeitparkus Latvijā, kā arī tiksies ar vietējiem šī sporta veida entuziastiem un faniem, lai izrādītu paraugdemonstrējumus, skeitotu kopā un iedvesmotu tūres apmeklētājus vasarai.

Klasiskā skeitborda tūre iekļauj došanos uz dažādām pilsētām un skeita spotu meklēšanu pilsētvidē, kā arī šī procesa un dažādu driku iemūžināšanu video un foto veidā.

"Mana ideja ir klasisko skeitborda tūri realizēt savā valstī, lai iedvesmotu vietējos skeitbordistus un arī tos, kuri ar skeitbordu vēl nenodarbojas," atklāj tūres autors - latviešu skeitbordists Madars Apse.

Šī ir līdz šim lielākā skeitborda tūre, kas tiek organizēta Latvijā. Tūrē piedalīsies Madars Apse, Džozefs Skots Jata (Josef Scott Jatta) no Zviedrijas, Pats Dafijs (Pat Duffy) no ASV, Niks Garsija (Nick Garcia) no ASV un Goša Konuševs (Gosha Konyshev) no Krievijas.

Līdzi tūrē dosies fotogrāfi – Nauris Kazāks un Gastons Francisko (Gaston Francisco), kā arī filmētāji Eds Gaba (Ed Gaba) un Danijs Millāns (Dani Millan). 

Oficiālie tūres pasākumi norisināsies 23. maijā plkst.17 Kuldīgas skeitparkā, 26. maijā plkst.17 Liepājas skeitparkā un 2. jūnijā plkst.14 Rīgā pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas.

Tūres ietvaros notiks arī dažādi konkursi apmeklētājiem, kā arī katrā no pasākumiem Kuldīgā, Liepājā un Rīgā gaidāms arī muzikāls noslēgums ar dzīvo mūziku. Noslēdzoties tūres pasākumam Kuldīgā, viesnīcā Metropole plkst.21 muzicēs grupa Doni Tondo.

Savukārt 22. maijā Ventspilī, 25. maijā Liepājā un no 28. līdz 1. jūnijam Rīgā pasaulē atzītos skeiterus darbībā varēs sastapt dažādos skeita spotos šo pilsētu ielās.

Tūri atbalsta Red BullElement skateboardsDC Shoes un Nixon.

Seko līdzi tūres aktivitātēm arī Madara Apses Facebook lapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko