Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nākamā gada janvārī Latvijā atgriezīsies britu dziesminieks Toms Odels

Ar koncertu savas jaunākās tūres Jubilee Road Tour ietvaros 2019. gada 29. janvārī Latvijā atgriezīsies superhita Another Love autors, prestižās BRIT Awards ieguvējs un viens no mūsdienu populārākajiem un pieprasītākajiem jaunajiem dziesminiekiem Toms Odels (Tom Odell).

Toma Odela karjeras pirmsākumi meklējami 2012. gadā, kad klajā nāca viņa superhits Another Love, kas uzreiz iekaroja Lielbritānijas pārdotāko singlu TOP 10, kā arī dažus mēnešus vēlāk nodrošināja mūziķim vietu BBC Sound of 2013 sarakstā. Turpinot panākumu sēriju, 2013. gada vasarā dienasgaismu ieraudzīja mūziķa debijas albums Long Way Down, kas uzreiz kļuva par pārdotāko Lielbritānijā un ieguva Platīna albuma statusu, savukārt pats mākslinieks saņēma prestižo BRIT Award balvu.

Neskatoties uz ātri gūtajiem galvu reibinošajiem panākumiem, mūziķis turpināja aktīvu darbu studijā un jau 2014. gada nogalē ierakstīja savu versiju par The Beatles dziesmu Real Love, kas kļuva par vienu no pieprasītākajiem singliem Ziemassvētku sezonā Lielbritānijā. Tam sekoja aktīva koncerttūre un albums Wrong Crowd, kas iznāca 2016. gada vasarā un ierindojās otrajā vietā UK TOP 40. Pašlaik 27 gadus vecais mūziķis aktīvi strādā pie sava trešā studijas albuma Jubilee Road, kas pie klausītājiem nonāks jau 12. oktobrī. Ieraksta pirmie vēstneši Jubilee Road un If You Wanna Love Somebody jau izpelnījušies ievērojamu klausītāju un kritiķu ievērību.

Biļetes uz Tom Odela koncertu 2019. gada 29. janvārī, Palladium Rīga koncertzālē publiskajā tirdzniecībā būs pieejamas no ceturtdienas, 6. septembra plkst.10 Biļešu servisa kasēs un mājaslapā. Biļešu cena sākot no 35 EUR.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko