Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Nepilnu nedēļu līdz pirmajam koncertam projekts Shipsea izziņo papildkoncertu Dailes teātrī

Ņemot vērā, ka iepriekš izziņotie 30. un 31. augusta koncerti ir izpārdoti, Jānis Šipkēvics izziņo sava soloprojekta Shipsea programmas Apgaismo mani papildkoncertu Dailes teātrī 31. augustā plkst. 16.

“Ar projekta “Shipsea” visu mūziķu pretimnākšanu, esam raduši iespēju izziņot vēl vienu koncertu, kas notiks trešdienas vakara pēcpusdienā. Šādi mēs par trešdaļu pagarinām pašu radītos svētkus ar iespēju pulcēt par trešdaļu vairāk viesu! Jāsaka, ka esmu patīkami satraukts par šo pēdējā brīža lēmumu un apsolu, ka arī jauda, ar ko šo muzikālo piedzīvojumu sniegsim, būs ar trešdaļu lielāku lādiņu” stāsta projekta “Shipsea” galvenais vaininieks Jānis Šipkēvics.

Kā ziņots iepriekš, koncertā būs dzirdams ļoti personīgais, pieredzes stāstos un notikumos balstītais jaunas albums “Apgaismo mani” ar 11 īpašiem stāstiem – orģināldziesmām.

Koncerta otro daļu piepildīs Jāņa Šipkēvica muzikālās dzīves laikā piedzīvotais un radītais – no pirmsākumiem grupā “Cosmos” līdz pat “Instrumentiem” un draudzībām, kas papildinājušas un piepildījušas muzikālo ceļojumu. Koncertā īpašo viešņu lomās būs talantīgas un Jānim īpaši mīļas mūziķes - Aminata, Gabriēla Zvaigznīte, Kristīne Pāže, Māra Upmane-Holšteine un ŪGA.

Projekta “SHIPSEA” sastāva kodols - Miķelis Putniņš (ģitāras, balss), Kārlis Josts (bass, balss), Rūdolfs Dankfelds (sitaminstrumenti), kā arī dziedātājas Kristīne Pāže, Gabriēla Zvaigznīte, Una Daniela un stīgu kvartets.

Biļešu skaits ierobežots. Biļešu iegāde: https://www.aula.lv/pasakumi/shipsea-apgaismo-mani

Koncerti “SHIPSEA. Apgaismo mani.”

Dailes teātra Lielajā zālē

  • 30. augustā plkst. 20:00
  • 31. augustā plkst. 16:00 - PAPILDKONCERTS
  • 31. augustā plkst. 20:00

Biļetes – Aula.lv

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko