Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Pirmo reizi notiks sabiedrības vadītāju konference Celtspēja

20. oktobrī Liepājā, koncertzālē Lielais dzintars, notiks pirmā sabiedrības vadītāju konference Celtspēja, uz kuru aicināti valsts pārvaldes iestāžu, kapitālsabiedrību, organizāciju un pašvaldību vidējā un augstākā līmeņa vadītājas un vadītāji.

Konferencē tiks apskatīta dažāda līmeņa vadītāju loma rezultātu sasniegšanā, kas prasa spēju balansēt starp dažādu ieinteresēto pušu vajadzībām, vienlaikus saglabājot skaidru skatījumu uz kopējo attīstību, lai pielāgotos mainīgajai situācijai Latvijā un pasaulē.

Dažādu nozaru viedokļu līderi dalīsies savā pieredzē un sniegs praktiskus padomus sabiedrības, cilvēku un sevis vadībā. Kā lektori uzstāsies Vaira Vīķe-Freiberga (bijusī Latvijas valsts prezidente), Juris Žagars (mākslas festivāla Cēsis direktors), Haralds Burkovskis (žurnālists, moderators), Roberts Ķīlis (sociālantropologs), Edgars Pētersons (stratēģiskais plānotājs), Anita Gaile (pārmaiņu arhitekte), Valdis Vancovičs (Tele2 valdes priekšsēdētājs), Viesturs Celmiņš (sociālantropologs, pilsētpētnieks), Jānis Sārts (NATO stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors) u.c. Visu lektoru saraksts lasāms konferences mājas lapā www.celtspeja.lv.

Konferences organizatori uzsver, ka publiskā sektora vadītāju darbība tiešā veidā spēj palielināt sabiedrības uzticību publiskajam sektoram, kā arī veicināt pozitīvu procesu virzību valstiskā līmenī. Taču, lai sasniegtu izvirzītos mērķus, vadītājiem nepieciešamas plašas zināšanas tādās jomās kā sabiedrības iesaiste, darbinieku motivēšana, informācijas apstrāde, kritiskā domāšana, līderība kā arī izpratne par globāla un nacionāla mēroga notikumiem ekonomikā un politikā.

Visu lekciju saturs sadalīts trīs savstarpēji saistītās tēmās – procesu vadība, cilvēku vadība un sevis vadība. Šis konferences formāts veidots tieši publiskā sektora vadītāju izglītošanai un iedvesmošanai. Konferences noslēgumā dalībnieki tiks aicināti piedalīties neformālā pasākumā, kura laikā būs iespēja apmainīties ar lekciju laikā gūtajiem iespaidiem un dalīties savā pieredzē. 

Plašāka informācija un reģistrācija: www.celtspeja.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko