Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sarunu festivālā LAMPA būs īpaša programma bērniem

Galda spēles un turnīri azartiskajiem, ziepju burbuļi un spēļu kluči rotaļīgajiem, eksperimenti, izrādes un grāmatas zinātkārajiem, multfilmas, radošās darbnīcas un pat ekspedīcija mežā – tik daudzveidīga šogad ir sarunu festivāla LAMPA sarūpētā programma bērniem. Festivāls Cēsu pils parku izgaismos 29. un 30. jūnijā. Ieeja – brīva.

Mini LAMPA ir tikšanās, izziņas un sarunu vieta jaunākajiem sarunu festivāla LAMPA apmeklētājiem. Kamēr vecākiem festivālā ar vairāk nekā 270 pasākumiem nodrošināta iespēja nodoties sarunām par uzticēšanos un daudzām citām Latvijai un pasaulei nozīmīgām tēmām, kā arī vēlēšanu gaidās aci pret aci tikties ar politisko partiju līderiem, visa festivāla norises garumā aizraujoša aktivitāšu programma sarūpēta arī bērniem – gan pašiem mazākajiem, gan nedaudz lielākiem.

Abas festivāla dienas mini LAMPA teritorijā uzņēmums Enefit piedāvās bērniem iespēju izlādēt enerģiju un izvingrināt prātu, iepazīstot zinātkāres centra ZINOO eksponātus, piedaloties eksperimentu šovos un pat raķešu darbnīcās. Tāpat abas dienas būs iespējams piedalīties Brain Games galda spēļu turnīros, izdauzīties Wendi Toys rotaļu laukumā, būvēt, jaukt un celt GIGI Bloks, vērot Mārtiņa Burbuļi paraugdemonstrējumus un radīt ziepju burbuļus pašiem, kā arī arhitekta vadībā izveidot savu sapņu skolu Cēsu Jaunās pamatskolas darbnīcās. Savukārt pašiem mazākajiem nepieciešamais būs nodrošināts Māmiņkluba Bēbīšu stūrītī.

Papildu aktivitātes jaunākajiem festivāla apmeklētājiem nodrošinās arī citas teltis un organizācijas. Piektdienas pēcpusdienā visu vecumu bērni kopā ar vecākiem aicināti doties Latvijas valsts mežu organizētā ekspedīcijā, savukārt pievakarē ikviens varēs sajusties kā īsts detektīvs un piedalīties noziegumu izmeklēšanā, jūtot līdzi Mākslas detektīviem Luīzes Pastores detektīvstāstu sērijā Latvijas Radio Radioteātra izpildījumā. Festivāla pirmo dienu izklaidējoši patīkamās noskaņās noslēgs kopīgs animācijas filmu maratons ar studijas Atom Art sarūpētajām filmām.

Otrās dienas rītā Atma Yoga nodarbība nodrošinās kārtīgu pamošanos un sagatavos iespaidu pilnai dienai. Uz to bērniem piebiedroties laipni aicināti arī vecāki. Diena turpināsies ar aizraujošu Zīmējumu teātra izrādi un dažnedažādu grāmatu lasījumiem. Zinātkāros prātus varēs asināt, pildot ar pieredzēto saistītus uzdevumus, turklāt ar īpašas diskusijas palīdzību tieši no jaunākajiem prātvēderiem uzzināsim, ko bērni domā par vēlēšanām. Varēs gūt ieskatu arī multfilmu tapšanas aizkulisēs un kopā ar to autoriem noskatīties iepriekšējā vakarā neredzētās filmas.

Pilna mini LAMPAS programma atrodama sarunu festivāla LAMPA mājaslapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko