Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Slavenā dziedātāja Šakira Spānijā stāsies tiesas priekšā

Kolumbijas popmūzikas zvaigznei Šakirai šonedēļ jāstājas Spānijas tiesas priekšā saistībā ar apsūdzībām par izvairīšanos no nodokļu nomaksas.

Sākotnēji tiesas sēde bija paredzēta 12.jūnijā, bet tagad tā pārcelta uz ceturtdienu, informēja tiesa netālu no Barselonas esošajā Eslugvess de Ljobregatā, kur dziedātāja dzīvo kopā ar spāņu futbolistu Žerāru Pikē un pāra abiem dēliem.

Prokuratūra skaidro, ka māksliniece tiek turēta aizdomās par nodokļu nemaksāšanu 14,5 miljonu eiro apmērā Spānijā laika periodā no 2012.gada līdz 2014.gadam.

Lai gan prokuratūra uzstāj, ka dziedātāja nodokļus Spānijā nav maksājusi no 2011.līdz 2014.gadam, lai gan dzīvoja valstī, tiesāta viņa tiks tikai par laika posmu no 2012.līdz 2014.gadam, jo par 2011.gadu ir iestājies noilgums.

Šakira, kurai attiecības ar Barcelona spēlētāju ir kopš 2011.gada, oficiāli savu dzīvesvietu Spānijā deklarēja vien 2015.gadā. Pirms tam viņas deklarētā dzīvesvieta bija Bahamu salās.

Prokuratūra norādījusi, ka deklarētā dzīvesvieta neatbilst patiesībai, jo dziedātājas dzīvesbiedrs un abi bērni aplūkotajā laika posmā atradušies Spānijā.

Šakiras pārstāvji gan uzsver, ka viņa lielāko daļu savu ienākumu guvusi starptautiskās koncertturnejās un Spānijā nav dzīvojusi ilgāk par sešiem mēnešiem gadā, kas ir priekšnosacījums, lai būtu oficiāls nodokļus maksājošs valsts iedzīvotājs.

Mūziķe, kuras skaņdarbos jūtama latīņu un arābu ritmu, kā arī rokmūzikas ietekme, ir viena no lielākajām latīņamerikāņu zvaigznēm. Visā pasaulē par hitiem kļuvušas tādas viņas dziesmas kā Hips Don't Lie, Whenever, Wherever un Waka Waka (This Time for Africa).

Top komentāri

.
.
Ir jābūt stipri galvā ruģītam, lai no Bahamu salām pārvāktos dzīvot ur nodokļu elli- Eiropas savienību! Te nu ir rezultāts.
melnais humors
m
Valsts rekets ir valsts rekets arī Spānijā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko