Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Cipulis un BMW automašīnas - draudzība uz mūžu

Laikā, kad Latvijas hokeja izlase aizvada izšķirošas spēlēs Pasaules čempionātā, savam gada nozīmīgākajam pasākumam gatavojas arī BMW – festivālam 2013. Runājot ar hokejistiem par gatavošanos čempionātam, atklājās, ka tieši viņi ir tie, kuri izvēlas braukt ar BMW markas automašīnu - Sandis Ozoliņš, Edgars Masaļskis, Georgijs Pujacs un citi. Kāpēc tā? Intervijā Ievai Galuzai stāsta Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Cipulis.

Atmiņas liek pieturēties pie pirmajām vērtībām
Vēl kad bija vecie laiki un pa ielām braukāja daudz žiguļu un moskviču, mans tēvs nopirka pirmo ārzemju mašīnu un tā nu sagadījās, ka tas bija tieši BMW. Varbūt tās ir atmiņas, ka liek pieturēties pie pirmajām un pārbaudītajām vērtībām. Tagad ir pat doma tieši tādu pat veco BMW iegādāties, lai paliek atmiņām. Kopumā man ir bijušas piecas BMW automašīnas. Un tā nu ir sanācis, ka jau no mazotnes vienmēr esmu vēlējies braukt tieši ar BMW.  

Pie stūres tāpat kā hokeja laukumā - ātrums
Sporta mašīnās nemaz nevar pabraukt mierīgi. Tas ir atkarīgs no tā, kādā modelī tu iesēdies, ja tu iesēdies sportiskā modelī, gribas braukt ātrāk, bet ja iesēdies 7. klases BMW un pārvietojies pa pilsētu, tad gribas braukt lēni un ķert kaifu, braukt daudz mierīgāk un ar lielāku komfortu.

Ir bijis arī kuriozs
Reiz kādā braucienā ar mani notika interesants atgadījums – kaut kas salūza mašīnai. Sākumā nevarēju saprast, kas īsti noticis. Braucot no kalna priekšējie rati pavērās katrs uz savu pusi. Prieks, ka viss beidzās laimīgi. Ko darīju tālāk? Nu neko, nācās braukt uz mājām atpakaļgaitā.

Kādēļ cilvēki uzskata, ka BMW braucēji ir agresīvi?
BMW ir samērā liela jauda motoram, un ja brauc blakus cilvēciņš parastā bāzes opelītī, tad tu gribi vai negribi - aizlidosi garām pat neiespringstot uz to tik ļoti. Tādiem cilvēkiem no malas liksies, ka tu brauc agresīvi, kaut patiesībā varbūt tu brauc normāli, bet viņš ar savu auto vienkārši tā nevar. Bet es nesaku, ka Opel markas automašīna ir slikta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko