Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Jaunais Lexus GS ir klāt

Jaunās paaudzes sporta sedans Lexus GS ir nonācis Baltijas valstu izplatītāju salonos, jau pārdoti 35 jaunie modeļi.

Jaunajam Lexus GS ir  sportiskāks sānu profils, unikāls priekšdaļas dizains un izsmalcināts interjers. Pilnveidotā pilnā hibrīda tehnoloģija nozīmīgi samazina automobiļa degvielas patēriņu un CO2 emisiju.

Pirmais pilnveidojums - drosmīgi dizainētais dekoratīvais režģis, kas atgādina smilšu pulksteņa formas. Jaunums ir arī aizmugurējo riteņu dinamiskā griešanās un jaunās paaudzes Lexus hibrīdpiedziņa, kas samazina degvielas patēriņu un izmešu līmeni vairāk par 20 %.

Līdzās drosmīgi jaunmodīgajam, taču elegantajam dizainam jaunais Lexus GS ir arī plašāks un drošāks. Bez tam uzmanība ir pievērsta inovatīvajām tehnoloģijām un ievērojami sportiskākam braukšanas piedzīvojumam. Pilnveidota ir kā vadāmība, bremzes un piekare, tā arī iespēja noregulēt sēdekli vadītājam piemērotā pozīcijā.

GS sērija tirgū ienes virkni jauninājumu, piemēram, bi–LED priekšējos lukturus, kuru tehnoloģija nodrošina izcilu apgaismojumu, taupa enerģiju un ir uzbūvēti tā, lai izturētu visu automobiļa lietošanas mūžu. Automobiļa salonā atrodas pasaulē līdz šim visplatākais 12,3 collu daudzfunkciju multivides ekrāns. Monitors ar mūsdienīgajām iespējām vadītājam un līdzbraucējam ar Remote Touch vadības iekārtas palīdzību atļauj izmantot dažādus ekrānus un rādītājus. Standarta aprīkojumā ir iekļauta arī braukšanas režīma izvēlnes poga, kas vadītājam nodrošina iespēju pielāgot transmisijas iestatījumus, mainot vadīšanas, dzinēja un šasijas ierīces.

Jaunā GS dzinēju piedāvājumā ir divas versijas – 2,5 litru V6 benzīna dzinējs un jaunā Lexus hibrīdpiedziņa. Jaunajam Lexus GS 450h ar hibrīdpiedziņu piemīt iespaidīgie 343 zirgspēki, un no nulles līdz simtam tas ieskrienas tikai 5,9 sekundēs, vienlaikus vidēji patērējot tikai 6,0 l/100 km degvielas. Modelim GS 250 ir jauns 2,5 litru augstākajā mērā vienmērīgs V6 benzīna dzinējs, kura maksimālais ātrums ir 230 km/h. Tāpat dzinējs ir speciāli pielāgots, lai tā akustika atgādinātu Lexus sporta modeļus IS - F un LF - A.

Lexus GS ražošana Japānā un Amerikā sākās jau šī gada sākumā. Tikai janvārī un februārī vien Japānā tika pārdoti  4000 GS modeļu, kas desmitkārt pārsniedza prognozes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.10.2024

Marmora biste ir vērtīgāka nekā ģipša biste, tomēr tās abas sit pušu silikona biste.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko