Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Nākotne jau šodien

Jaunie Samsung televizori tiek piedāvati ar nosaukumu Smart TV. Līdzīgi kā starp mobilajiem telefoniem radās viedtelefoni, tāpat arī starp televizoriem sāk iezīmēties jauns virziens – viedtelevizori.

Samsung Smart TV sērijā ietilpst vairāki dažādu televizoru modeļi ar atsķirīgu izmēru ekrāniem. NEXT bija izdevība tuvāk iepazīties ar 46 collu modeli – Full HD izšķirtspējas 3D un LED tehnoloģijas televizoru, kas burtiski ir piebāzts ar neskaitāmiem jaunumiem un uzlabojumiem. Iepazīstoties ar to tuvāk, rodas sajūta, ka sākotnējā vienkāršā televizora funkcija ir palikusi kaut kur aizmugurējā plānā un kā prioritāte izvirzīta pēc iespējas lielāka daudzveidība darbībās, ko vēl ar televizoru iespējams izdarīt. Un iespējas tiešām ir iespaidīgas. Ar Smart TV jūs varat skatīties DVD, Blu-ray un 3D filmas, kā arī DivX filmas un fotogrāfijas no zibatmiņas, varat brīvi sērfot internetā un, izmantojot bezvadu DLNA savienojumu, skatīties tajā foto vai video no jebkuras citas šo standartu atbalstošas iekārtas un galu galā lietot Skype un citas īpaši televizora sistēmai pielāgotas programmas. To skaits pamazām pieaug.

Patīkama ierīce ir īpaši televizoram radītā universālā skārienjutīgā tālvadības pults, kas atgādina viedtelefonu. To var ieprogrammēt vadīt arī citas ierīces, ne tikai televizoru.

TehnoloģijasVispirms par galveno – attēlu. Ir patīkami, ka sākotnēji visai nepilnīgā 3D attēla kvalitāte tiek pastāvīgi uzlabota. Pirmajos modeļos ilgstoša šāda attēla aplūkošana bija nogurdinoša, bet nu jau dažādās papildu tehnoloģijas padara šo procesu arvien patīkamāku. Modelī D7000  iebūvētās tehnoloģijas – 3D HyperReal Engine, Micro Dimming un 3D Auto Contrast – nodrošina gan attēla detalizāciju, asumu un dabiskumu, gan arī krāsu dabiskumu un dzīvīgumu. Tas viss ir jūtams, skatoties 3D filmas.

Tāpat ir domāts arī par skaņas uzlabojumu. Lai gan televizors ir ļoti plāns un šķiet līdzīgs gleznai, tomēr pārsteidzoši, ka tajā ir iebūvēti pietiekami labas kvalitātes Down Firing skaļruņi, kas skan neparasti labi. Papildus izstrādātā tehnoloģija Samsung 3D Sound Effect palīdz skatītāja prātā savienot 3D attēlu ar tikpat telpisku skaņu.

Papildu iespējasSamsung televizors atbalsta funkciju AllShare, kas izveidota, izmantojot DLNA bezvadu multimediju savienojuma tehnoloģiju. Tā ļauj visas mājas ierīces, kas atbalsta šo tehnoloģiju, savienot vienotā tīklā un savstarpēji apmainīties un straumēt tajās gan audio, gan video, gan fotogrāfijas. 

Kā jau visiem jaunākajiem televizoriem, arī Samsung UE46D7000LS ir USB ieejas, turklāt veselas trīs, kurām var pieslēgt dažādas ierīces un skatīties ekrānā foto vai video.

Izmantojot tālvadības pults taustiņu SmartHUB, jūs ieejat jaunajā SmartTV pasaulē, kur, lietojot televizoram īpaši radītu pārlūkprogrammu, iespējams sērfot internetā. Sevišķi patīkams ir fakts, ka televizors atbalsta ne tikai LAN, bet arī bezvadu Wi-Fi savienojumu. Tātad nav obligāti līdz tam jāvelk interneta pieslēguma vads, jo pietiks, ka ieviesīsit mājās bezvadu rūteri, ja tāda jums vēl nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko