Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Peugeot sagatavojis maiņu modelim 4007

Autoražotājs Peugeot izplatījis oficiālu informāciju par jauno kompakto krosoveru Peugeot 4008, kas interesentiem pirmo reizi tiks izrādīts nākamā gada martā Ženēvas autoizstādē un nomainīs 4007 modeli. Jaunā krosovera tirdzniecība sāksies 2012.gada rudenī.

Salīdzinājumā ar Peugeot 4007, auto garums kļuvis par 30 centimetriem īsāks, un būs 4340 mm. Auto platums palicis līdzšinējais, taču augstums samazinājies no 1715 mm līdz 1630 mm. Bagāžnieks praktiski nav mainījies – 442 litri pret iepriekšējiem 441 litriem.

Jaunais 4008 modelis būs pieejams ar četriem dažādiem motoriem: 1,6 un 1,8 litrīgi dīzeļmotori un 1,6 un 2,0 litrīgi benzīna motori. Dīzeļi būs pieejami tikai ar sešpakāpju mehānisko ātrumkārbu. Benzīna dzinējiem paredzēta piecpakāpju automātiskā kārba. Eiropas tirgū gan tikšot piedāvāti tikai auto ar dīzeļmotoriem.

Atzīmēsim, ka iepriekš jau ir tikusi prezentēta šāda automašīna ar Citroen zīmolu, kura no Peugeot atšķīrās vien ar eksterjera noformējumu. Automašīnām būs ļoti līdzīgs aprīkojums, tostarp stikla panorāmas jumts, kas naktī tiks izgaismots ar gaismas diodēm, piekļuve automašīnas salonam bez atslēgas, navigācijas sistēma un atpakaļskata kamera.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko