Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Renault Clio RS enģeļi un dēmoni

Auto ražotājs Renault sabiedrības vērtēšanai nodevis "uzlādētu" Clio RS modifikāciju, kura ieguvusi nosaukumu Angel & Demon. Jaunums, kurš publisku pirmizrādi piedzīvos nedēļas nogalē Lionas autoizstādē, tik ražots ierobežotā tirāžā – tikai 666 eksemplāri. Dīleru rīcībā šie auto nonāks ap Helovīna laiku.

Īpašo modifikāciju pircējs varēs pasūtīt vienā no trim krāsām: spilgti sarkanu, pelēku vai baltu. Auto jumts gan būs krāsots melnā krāsā tāpat kā gaisa savācējs priekšējā bamperī un spoileris uz bagāžas nodalījuma durvīm. Clio pa ceļiem pārvietosies ar Bridgestone riepām uz 18 collu lietajiem diskiem. Salonā būs uzstādīti ādas Recaro sēdekļi un standarta pārnesumu pārslēgšanas kloķis tiks aizstāts ar metāla ekvivalentu.

Salonā labi redzamā vietā būs izvietota metāla plāksnīte ar katras automašīnas individuālo numuru. Auto tehniskais aprīkojums nav mainīts. Jaunums būs aprīkots ar Cup sporta piekari un divlitrīgu benzīna dzinēju, kas darbosies ar sešpakāpju mehānisko ātrumkārbu.

Renault piebilst, ka ne visos tirgos modifikācija Angel & Demon sauksies vienādi. Piemēram, Lielbritānijā modelis būs pazīstams ar Raider vārdu, Vācijā – Sport Auto Edition, bet Spānijā – Legend.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko