Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

"Slimāks" kā jebkad

Angļu valodā "slim" nozīmē tievs vai plāns. Pat grūti iedomāties vēl kādu īpašības vārdu, kas lieliski raksturotu šī datora izteiktāko īpašību. Asus dizaineri un ražotāji to ir nodēvējuši par plānu superdatoru. Alumīnija ietvars, izteiktas līnijas, smalkums, elegance, stils – tādi īpašības vārdi prātā nāk jebkuram šī datora lietotājam, kas spēj novērtēt ne tikai tehniskās īpašības bet ari vizuālo noformējumu.

Stila gardēžiemVai spējat iedomāties jebkādu svarīgu biznesa tikšanos bez klēpjdatora? Protams, ka tādu iedomāties ir ļoti grūti, bet kāpēc neviens nespēj iedomāties tikšanos, kurā viņa tēlu papildina arī stilīgs klēpjdators, kas par šo cilvēku pastāta vairāk nekā kaklasaite, kura tobrīd uzsieta? To visu var labot, nākotnē kā galveno aksesuāru izmantojot klēpjdatoru, kas izkliedz ikviena personības smalkākās iezīmes un spējas.

Asus UX31 ir veidots tieši tāda iemesla dēļ, lai ļautu katru tā lietotāju papildināt ar spēcīgiem akcentiem. Asus piezīmjdators ar tā tikai 1,3 kilogramu svaru un 33,8 x 22,6 x 1,8 cm korpusu spēs satriekt jebkuru. Asus UX31 ir apmēram tikpat viegls kā tā klases līderi MacBook Air un Acer Aspire S3, bet par aptuveni 0,13 centimieriem plānāks par tiem.

Vērtējot Asus UX31 dizainu kā šī datora galveno veiksmes atslēgu, noteikti ir jābiebilst, ka tas nav nekāds darinājums no plastmasas, bet gan no izturīga alumīnija sakausējuma, kas ir ietonēts pelēkā krāsā, noslīpēts un izveidots tā, lai izceltos. Arī tā tastatūra ir ietonēta pelēkā krāsā, taču, lai cik aizrauti mēs ar šo klēpjdatoru būtu, tomēr ir kāda nepilnība, kas Asus UX31 vērtību par pāris soļiem pazemina – tastatūra nav izgaismota. Šī iemesla dēļ slikta apgaismojuma apstākļos grūti veikt elementarākās darbības. Arī skārienpaliktnis nav tāds, kādu mums gribētos, lai gan it kā izskatās iespaidīgi, jo speciāli izcelts, ievietojot to tādā kā pazeminājumā, taču tas līdz galam nepārliecina par tā ērtumu.

Multimediju milžiemDators nav tikai stila ikona, bet arī spēcīga darba mašīna, kas spēj jebkuru darbību paveikt zibenīgi, un to nodrošina Asus UX31 uzstādītais 1,7 GHz Intel Core i5 procesors. Datorā ir iebūvēti 4 GB operatīvās atmiņas, kas ir pietiekami daudz, lai tas darbotos bez aizkaves.  

Klēpjdatorā UX31 ir iebūvēts viens USB 2.0 ports, viens USB 3.0 ports, Micro HDMI izeja, SD karšu slots un austiņu pieslēgvieta. Neko vairāk no tik plāna datora mēs gaidīt arī nevaram, jo tomēr vieta ir ierobežota un pieslēgvietas papīra biezumā arī vēl neviens nav izdomājis.

Ekrāns šim klēpjdatoram gan ir ļoti kvalitatīvs, spilgts un gaišs, dažreiz pat šķiet, ka tas ir pa gaišu, bet spilgtumu ir iespējams regulēt, lai tas spētu apmierināt jebkura lietotāja vēlmes un būtu ērts lietošanā. Taču Asus ir atradis ceļu uz spēļu mīļotāju sirdīm, datorā iebūvējot Intel HD grafikas karti, kas spēlēšanu padarīs vēl aizraujošāku.

Tā kā Asus lēnām sāk iet Android platformas pēdās, tad arī šis datorražotājs ir izveidojis savu aplikāciju veikalu, kur ir pieejamas visdažādākās aplikācijas jebkurai gaumei. Par aplikāciju lejupielādēšanas skaitu nevajadzētu uztraukties, jo Asus saviem lietotājiem piedāvā 230 GB lielu atmiņas apjomu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko